Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt, esetleg tanácsot?
Több mint 2 hónapja együtt vagyunk párommal. Nyílt kapcsolatban, és én kezdem úgy érezni hogy ezt már nem bírom hogy csak hétvégéken vagyunk együtt egy keveset azis általában szex és alvás. Próbáltam vele megbeszélni hogy vessünk véget ennek a nyílt kapcsolat dolognak azt mondta, hogy majd megoldja (lényegtelen itt, hogy miért vagyunk nyílt kapcsolatban) de ez se változtatna semmin így se lennénk többet együtt. Engem néha nagyon aggaszt a viselkedése a különös hangulat ingadozásai, érzem azt hogy szeret de nem szerelmes belém ezt tudom is, és ő sajnos messze nem szeret annyira engem mint én őt. Amikor vele vagyok boldognak érzem magam olyankor minden jó de amikor külön vagyunk nem bírom, elég féltékeny típus is vagyok sajnos :S
Mondanátok véleményeket esetleg vagy tanácsot mit tegyek?
én vagyok a L.16 ő F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!