Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de mégis néha másra vágyom?! Normális ez? Minél több tanácsot, véleményt várok.
Szerintem neked még nem való a komoly kapcsolat...
Nem mondom, hogy néhanapján nem fog el mindenkit egy kis kísértés, de ha valódi a kötődésed a párodhoz, és tényleg komolyan gondolod, akkor ilyen gondolatok nem merülnek fel.
18 évesen teljesen normális, hogy ezt érzed.
Nekem anno az őseim mondták, még nagyanyám is, hogy felejtsem el a komoly kapcsolatot, éljek! :D Amaz majd jön magától.
Ja! Akkor te honnan tudod, hogy ő megcsal-e? Én a távkapcsolatban nem hiszek. Ritka találkozások, közte meg mindenki éli a saját életét, persze alkalmi kapcsolatokkal, mert ugye a szexuális igényeket ki kell elégíteni.
Én nem sokat gondolkodnék....
Második válaszoló vagyok!
Távkapcsolat? Akkor nagyrészt emiatt is lehetnek ezek az érzéseid, én biztos vagyok benne, hogy ha a lakóhelyed közelében lakna a barátnőd, és sűrűn tudnátok találkozni, nem éreznél kényszert alternatívákra.
Nekem is az első kapcsolatom távkapcs. volt, de aztán megegyeztünk, hogy nem folytatjuk tovább, mert esély se látszódott arra, hogy belátható időn belül megoldjuk a távolságot... (nagyon fájt, és sok hónapig szenvedtem emiatt, de így volt jobb mégis.)
Annak semmi értelme nincs, hogy hetente 1-2x találkoznak a felek, ha még a tudat sincs mögötte, hogy "bármikor elugorhatok hozzá."
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ti sem tudtok lakóhelyileg közelebb kerülni egymáshoz záros határidőn belül, a kapcsolatnak nincs jövője...
(Ismerek egy párt, akik 8 hónapig éltek távkapcsban (240 km), de náluk már a 2. hónap után világos volt, hogy munkahelyet vált az egyik, hogy összeköltözhessenek. Nehezen, de kibírta a kapcsolatuk addig, és azóta is megvannak.)
Utolsó válaszolónak: Mi úgy kezdtük a kapcsolatot,hogy együtt voltunk,vagyis közel laktunk egymáshoz,de külömböző okok miatt, messze kerültünk egymástól (kb 600km),mostmár viszont nemsokára 1évhez közeledik a kapcsolatunk,és még mindig nagyon szeretjük egymást,és a nyarat is együtt fogjuk tölteni.
Ami az összeköltözést illeti,leghamarabb csak 1év múlva tudnék váltani lakhelyet,és akkor majd meg is teszem,viszont kérdés hogy addig megmaradunk így ahogy vagyunk!:s Mindketten nagyon reméljük,de ez csak idővel döl majd el. Köszi válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!