Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba vagy 2 gyerek tényleg ennyire "taszító"? Ha elolvastad kapok tanácsot vagy véleményt?
Lassan 1 éve hagyott itt minket apuka,azóta voltak próbálkozásaim férfiak terén,de mind egytől egyig alkalmi kapcsolatot akart-én ebből nem kérek,egyszer mentem csak bele,mert már nagyon vágytam rá,hogy valakihez hozzá bújhassak,valakit "szerethessek"!Mostanában is volt egy alakuló kapcsolatom,az elején a pasi akarta jobban,a végén én,és az lett belőle,h "maradjunk inkább barátok",neki ennyi elég,ő nem akart megbántani,mert csak beszélgettünk(de nem így volt,hanem volt csók is,csak a végén mikor ő fordult 180°ot,akkor volt beszélgetés,előtte napi 40 sms,meg találkoztunk,az ő szavaiból akkor az jött le komolyan gondolja,és pofára estem ISMÉT:(:(:(:(:()
Nagyon nagyon el vagyok keseredve!Kérlek adjatok tanácsot!:
Korodat nem írtad le, és tudom, hogy illetlenség rákérdezni, de világosabb lenne a helyzet, ha azt is tudnánk.
Sajnos a legtöbb pasi nem akar egyből egy családba beugrani, amúgy is, a legtöbb férfi sokkal éretlenebb az apa-szereple, mint a nők az anyai szerepre.
23 éves vok.Akiről írtam,h komolynak indult és barátságot akart,ő 36éves,és neki is van 2 gyereke!Vele se tudom,h hol rontottam el,és miért változott meg:(
Én nem apát keresek a gyerekeimnek,van nekik apjuk!
Tudom, hogy nem apát keresel, de a 2 gyermek láttán a pasik akármit mondasz, nagy többségük ezt fogja hinni.
A 36 éves pasi meg lehet, hogy csak kalandot keresett? Vagy nem tudom. Azért 13 év különbség okozhat gondokat.
Egyébként - bocsáss meg - szívesen megismernélek, de nem akarlak áltatni, egyelőre csak barátilag.. ha gondolod...
Nem kellett volna elválnod talán? Amúgy pedig a gondolkodásodban van hiba. Ha valakivel párkapcsolatot akarsz,annak nem csak a párodnak kell lennie,hanem a gyerekeid apjának is! A kettőt nem lehet elválasztani,ha a gyerekeid nem az apjukkal élnek,hanem veled.
Kevés férfi vállal egy nő mellé még 2 gyereket is. Ez nagy felelősség,nemcsak a férfinek,hanem neked is.
Nem te vagy a legfontosabb,hanem a gyerekeid.
Dehogy pontozok le senkit!!!Nem ezért írtam ki a kérdést,hanem hogy kapjak negatív és pozitív véleményt-tanácsot is!
A 36évessel nem történt semmi,még az elején megbeszéltük,hogy semmit nem sietünk el,nehogy miatta engem beszéljenek ki-ezt ő mondta(egy faluba lakunk,ezer éve ismerjük egymást)!Viszont sztem ő titkon még a volt párját szereti,mert "lecserélték egy fiatalabbra" és a nő hagyta itt,vitte el a 2 gyereket-ezt oda is mondtam neki,mert ép kéz láb magyarázatot a változásra nem kaptam,még számot is cserélt,hogy olcsóbban,illetve ingyen tudjunk beszélni
Utolsó,nyugodtan írhatsz privátot,mert nem értelem mit szerettél vna mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!