Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba vagy 2 gyerek tényleg ennyire "taszító"? Ha elolvastad kapok tanácsot vagy véleményt?
Lassan 1 éve hagyott itt minket apuka,azóta voltak próbálkozásaim férfiak terén,de mind egytől egyig alkalmi kapcsolatot akart-én ebből nem kérek,egyszer mentem csak bele,mert már nagyon vágytam rá,hogy valakihez hozzá bújhassak,valakit "szerethessek"!Mostanában is volt egy alakuló kapcsolatom,az elején a pasi akarta jobban,a végén én,és az lett belőle,h "maradjunk inkább barátok",neki ennyi elég,ő nem akart megbántani,mert csak beszélgettünk(de nem így volt,hanem volt csók is,csak a végén mikor ő fordult 180°ot,akkor volt beszélgetés,előtte napi 40 sms,meg találkoztunk,az ő szavaiból akkor az jött le komolyan gondolja,és pofára estem ISMÉT:(:(:(:(:()
Nagyon nagyon el vagyok keseredve!Kérlek adjatok tanácsot!:
Én sem akarnék olyan emberrel járni akinek van gyereke.
Az a vicces, hogy sajnos az én korosztályomból is már jártam úgy, hogy volt a csajnak 1 gyereke.
Saját gyereken sem gondolkoztam még nemhogy más gyerekét neveljem. Én is azt mondom amit már előttem a kolléga, hogy jobban meg kellett volna gondolni, hogy kinek szülsz gyereket. A nővérem 11 év együttlét után szült gyereket és jól megvannak a párjával. Ha nincs gyerek akkor szakítasz és kész majd lesz másik de ha már van akkor az nagy hátrány pasizásnál.
21/F
Könnyen megértheted a helyzetet, ha ŐSZINTÉN megválaszolod, hogy 18 éves korodban szerettél volna KOMOLY kapcsolatot olyan fiúval, akinek 2 gyermeke van másik anyától, és ő neveli.
Na ugye
26 eves vagyok es szivesen lennek veled , kozos csaladot ki alakitani csak azert mert nem lehet gyerekem.
ha gondolod irj privit
Véleményem szerint eléggé meggondolatlanság hogy 23 évesen 2 gyereked van :S Ennyi idős korban még élni szokás. Ha érted mire gondolok. :)
De már nem változtathatsz rajta.. Szerintem ne akarj annyira "pasit." Jön az magától ;) És az a fontos, hogy a gyerekeid eltudják fogadni a párod. Persze csak ha komolyabb a dolog. De ők a legfontosabbak :) Koncentrálj rájuk, és majd jön valaki, aki velük együtt elfogad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!