Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bennem van a hiba? (bővebben lent)
17 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Mások egy csomószor mondják, hogy szép vagyok (az egyetlen külső hibám, hogy duci vagyok --> ez nem azt jelenti, hogy orbitálisan kövér, hanem hogy egy picit több fogni való van rajtam. :) ), mindig mosolygok, humoros vagyok és intelligens, nem dohányzom, nem iszom le magam a sárga földig, kb 3 havonta 1x járok el bulizni, vannak életcéljaim, nem csak úgy lézengek a nagyvilágban, hogy lesz ami lesz, stb... Ennek ellenére nincs barátom, pedig már nagyon szeretnék. Ami még idegesítőbb, hogy nagyon nem is akad jelentkező a korosztályomban, inkább az idősebb (25 év körüli) pasiknak jövök be, a velem egyidősek pedig csak egy kedves lányt látnak bennem, aki csak haver. Most akkor nekem kellene megváltoznom? A mai pasiknak mi a fontos egy lányban, mert ez már tényleg nem értem!?
Kérlek normálisan válaszoljatok, és bocsi hogy hosszúra sikeredett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!