Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek mondjatok véleményt és tanácsot, szerintetek jó ötletek? (bővebben lent)
Van egy csaj 14 éves én 16 vagyok rengeteget beszélgetek vele msnen és hát olyan jeleket vettem észre amit eddig egyik lánytol sem akikkel msn eztem. Csütörtökön jön haza győrböl és szombatra áthívtam filmet nézni, elötte elviszem fagyizni ,(veszek 1-2 üveg sört ezt vele meg beszéltem,és patogatott kukoricát,és ha éhes lesz rendelek pizzát) és hát meglátjuk mi sül ki belőlle
szerintetek lehet belőle valami?(kérlek csak normális válaszokat,lányok ti örülnétek egy iylen randinak?(soha nem volt még normális randim)))
Azzal, hogyha megiszik egy kevés sört, szerintem nincs semmi baj, viszont én is utálom, ha bárki, főleg egy csaj a közelemben cigizik.
Ami a programot illeti, szerintem jó ötlet, aztán ha elérkezettnek látod az időt, akkor léphetsz, és max. csók, de gondolom ezt nem kell mondanom, ja és film közben pl. átkarolhatod (nézzetek horrort, akkor hozzádbújiik), és ha elhúzza magát, akkor még egy kicsit puhítanod kéne
Remélem segítettem, sok sikert!:)
nem baj az ha isztok 1-2 üveg sört legalább picit dob a hangulaton, meg lehet te is bátrabban mersz majd nyomulni a kis piától! :) de majd a későbbiekben ha még lesz ilyen akár ezzel a csajjal akár nem inkább 1 üveg bort vegyél, 1 üvegtől még ketten nem rúgtok be, meg hát valamennyivel romantikusabb, meg szerintem a sör az férfi kezébe legyen! :) amúgy jó ötletnek tartom amiket írtál, a film legyen vagy horror/thriller, vagy romantikus vígjáték! :)
Sok sikert! :)
igen horrort fogunk nézni és énis hangulat kedvéért egyeztem bele a sörbe és reménykedünka legjobbakban
:d és köszia válaszokat:D
Sztem ez így tök cuki:) Én is imádom az ilyen randikat:)
Egyébként ha a 14 éves kiscsaj kérte a sört valszínű, hogy nem egy visszahúzódó kisnyuszi, ahogyan manapság a 13,14,15 éves kiscsajok nagy átlaga sem... Le merem fogadni, hogy az a bizonyos csók biztosan elfog majd csattanni, ami nem is baj:) Viszont ne naon nyúlkálj a bugyijába már az első randin, mert azt mi nők általában zokon vesszük:) Ha rám hallgatsz, akk csak legyél laza és hengereld le az egyéniségeddel:)
Inkább egy üveg bort vegyél ha szereti. 1 sörtől simán bealszol (legalábbis én ha csak egyet iszok, elálmosodok).
Jó randinak (bár ennyi idősen inkább nem kéne innotok), jól válassz filmet, a fagyi meg pizza jó ötlet.
Nekem bejönne:)
Lehet belőle bármi, de ne nyomulj nagyon, csak ha úgy látod hogy őt is érdekled.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!