Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek mondjatok véleményt és tanácsot, szerintetek jó ötletek? (bővebben lent)
Van egy csaj 14 éves én 16 vagyok rengeteget beszélgetek vele msnen és hát olyan jeleket vettem észre amit eddig egyik lánytol sem akikkel msn eztem. Csütörtökön jön haza győrböl és szombatra áthívtam filmet nézni, elötte elviszem fagyizni ,(veszek 1-2 üveg sört ezt vele meg beszéltem,és patogatott kukoricát,és ha éhes lesz rendelek pizzát) és hát meglátjuk mi sül ki belőlle
szerintetek lehet belőle valami?(kérlek csak normális válaszokat,lányok ti örülnétek egy iylen randinak?(soha nem volt még normális randim)))
Hat olvasom hogy film fagyi aztan sor ? xDDD
Attol budos lesz a szatok XDD
Inkabb vegyel bort.
Szerintem se nyulj bele a bugyijaba csak ha megfogja ruhan keresztul a farkad :D
Ha sor kell neki akkor nem olyan felenk meg szereny kiscsaj szoval akarmi megtortenhet...
Jah es igy a randi vegere vidd el a seggbekuki szobaba es add meg neki amire vagyik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!