Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg neki volna igaza, és túlreagálom?
Ma van a barátom hugának szalagavatója, amiről egyáltalán úgy szereztem tudomást, hogy kijelentette (ma kora délután), nem is tudja, találkozunk-e ma, mert... Mikor megemlítettem, hogy akár én is mehetnék (főleg, hogy még sose voltam szalagavatón, fogalmam sincs, ez hogy néz ki, mi történik, stb, mert határon túli vagyok, nálunk ilyen szokás nincs), csak azt fejtegette, nem érti, miért mennék, meg hogy nem történik ott semmi érdekes, "de ha nagyon akarom...". Nem hívott meg, még azután sem, hogy ezen a reakción kicsit megbántódtam, ami szerintem jogos, azok után, hogy már egy éve együtt vagyunk (tény, nem egy házasság, de azért annyira nem is idegen számomra már a családja), az anyja odáig meg vissza van értem, és (így utólag) elmondása szerint szívesen láttak volna ott. Nem is azon akadtam ki, hogy most sem látok egy ilyen eseményt, mint a huga szalagavatója, csak az bánt, hogy meg sem hívott, egyáltalán eszébe se jutott, hogy meghívjon, csodálkozott az ötletemen (igen, együtt lehettünk volna, amellett, hogy tiszteletem teszem a huga egyik jeles napján), és még utána is úgy viselkedett, mint akinek mindegy, hogy megyek-e vagy sem.
És ezek után, hogy megbántódtam, én vagyok a hisztis, aki mindenen felkapja a vizet. Tényleg ennyire semmiség lenne ez a dolog? Tényleg túlreagáltam? Tényleg én vagyok a hisztis?
Jelenleg nem tudok objektív lenni a dologgal kapcsolatban, ezért kérdezem a nagyközönséget. Előre is köszönök minden őszinte véleményt és hozzászólást.
20/l
Egyáltalán nem reagálod túl!
Egy komoly kapcsolat velejárója, hogy meghívjuk a párunkat az ilyen programokra. Én meghívtam a barátomat a húgom szalagavatójára, szívesen jött el velünk. Az ilyen egyértelmű számomra, ő is elhívott a rokona esküvőjére, stb.
Az, hogy a barátodnak még csak eszébe sem jutott, és nem is értette az ötletedet, elég szomorú.
19/L
Szerintem túlreagáltad. És itt ez a kulcsszó, hogy TÚL. Mert igazad van, ezt valóban szóvá kell tenni, ha zavar valami, és úgy érzed, hogy nem korrekt veled szemben a párod, de igazából ez egy szalagavató, mellesleg a húgának a szalagavatója, oda igazából ő dönti el, hogy kiket hívnak meg. (Nálunk például alapból korlátozott számú embert lehetett meghívni). De azért ezen hisztizni szerintem túlzás.
Meg úgy alapvetően, a hisztinek nincs értelme, meg a jelentrendezésnek, higgadtan kell megbeszélni a dolgokat, az vezet bármire is. :)
22L
Valahol meg is értelek, meg nem is.
Az engem is bántana, hogy nem mesélt erről a párom, nem mondta előre, hogy lehet, hogy nem tudunk ma találkozni, mert a húgomnak szalagavatója van.
Azon viszont ne akadj ki, hogy nem hívott meg. Meg alapból is, próbálj meg higgadt maradni, majd megbeszélitek a hétvégén a dolgot. Sok helyen korlátozott számú jegy kapható.
Nekem tavaly volt a szalagavató, nálunk fejenként 2 jegyet kaptak a diákok, de ennyi jutott. Biztonsági okokból nem lehet több embert beengedni a színházterembe, mint amennyien elférnek kényelmesen. Én nagy nehezen üzletelve, szereztem még egy jegyet azért, hogy a szüleim és a nővérem is el tudjon jönni.
És minden más iskolába nálunk korlátozott jegy kapható. Lehet, hogy a barátod húgáéknál is ez volt a helyzet, s ezért nem hívtak meg. Ezért fölösleges most felkapni a vizet. Majd megbeszélitek a dolgot.
megjegyzem, nem is hisztiztem, csak ő mondja azt. most kivételesen tényleg nem. csak mondtam, hogy ez is egy lehetőség, és bánt, hogy nem jutott eszébe, sőt, azokat a szavait is "visszaköhögtem" neki, amiktől úgy éreztem, flegma és nemtörődöm módon válaszolt, alátámasztandó, amit érzek. és erre azt kaptam, nem is érti, minek mennék, és hogy már megint hisztizek. pedig éppen nem ezt tettem, csak mondtam, hogy megbántótt.
u.i.: nem korlátozott a résztvevők száma (amennyire én tudom, főleg, hogy anyukája is mondta, szívesen látnának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!