Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlen volt a párom, vagy túlreagálom?
"Érzéketlen volt a párom, vagy túlreagálom?"
ha ez felmerült mint kérdés, akkor javaslom a felnőtt helyett a tini párkapcsolatok kategóriát
Azta... Érzéketlen és paraszt a javából. Nem röhögni, felsegíteni, tompítani, hogy mások se röhögjenek rajtad... letakarítani a ruhádat, térdedet, cipődet... tehát gondoskodni rólad. Pláne egy esküvő, nyilván fontos hogy ne legyen egy bazi szakadás a térdeden, illetve nem tudsz átöltözni.
Érzéketlen.
28, illetve 34 évesen nem vagyunk már tinik.
Nem szakadt el szerencsére a ruhám sehol, leporoltam magam utána, semmi nyoma nem lett.
Nem a szemèlyise miatt vagy vele , azt megtudtuk a leírásból, amúgy mit mondjuk?
rossz, csúnya fiú!
Semmin sem fog vàltoztani ,de igen normális ember segített volna màsikon
mit remélsz majd tőle, mikor társaságban járat le, az ilyen tipus nem egy empatikus fajta..végül is te választottad, kit minősitenek a kapcsolatai?
mindig saját magát az illetően...bocs
Én nem vagyok sértődős típus, néha elég hülye a humorom, de ebben az esetben is érvényes az "először bizonyosodj meg, hogy nincs semmi baja, utána röhöghetsz" szabály (amennyiben az elesett személy is olyan fajta, hogy poénnak fogja fel)
Pláne, ha a páromról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!