Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlen volt a párom, vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Esküvőn voltunk, 13 cm-es magassarkú cipő volt rajtam. Egy domboldalba kellett felsétálunk, amikor rosszul léptem és egy hatalmasat estem. Ő teli torokból röhögött rajtam, hogy lehetek ennyire béna. Nekem rosszulesett a viselkedése, elmondtam neki, hogy én ilyen esetben nemhogy a páromon, de egy ismeretlen embernek is rögtön segítenék. Szerinte fel tudtam egyedül is kelni, túlreagálom a helyzetet.2021. okt. 19. 15:03
11/27 anonim válasza:
Hát pedig én is vagyok ilyen paraszt nő létemre saját magamat is kinevetem ha elesek nem hogy mást :D persze segítek de kinevetem. Mi olyan nagy dolog ezen hogy meg kell sértődni.
12/27 anonim válasza:
Szerintem egy s3ggej..
De már ahogy előttem is írták, miért vettél fel ilyen magassargút ha tudtad hogy dombra kell másznod?
Nem lehetsz valami értelmes te sem..
13/27 anonim válasza:
Te is jól választottál... igazi gyökér a párod. Sok sikert a jövőhöz.
14/27 anonim válasza:
Esküvőre miben menjen, gumicsizmában...? nyilván nem volt a meghívóban feltüntetve, hogy pl domboldalon található a templom...
15/27 anonim válasza:
Ha gyerek lenne még elmenne, de 30 felett ez jó nagy parasztság. Főleg esküvőn, ahol puccban vannak. Még össze sem szedett, vagy meg sem próbált segíteni? Szép.
16/27 anonim válasza:
Miért nem alap, hogy belekarolsz?
17/27 anonim válasza:
Aki igy viselkedik, biztos nem ugy megy a baratnojevel, hogy az belekarol...
18/27 anonim válasza:
"28, illetve 34 évesen nem vagyunk már tinik."
#2-es vagyok, és komolyan nem volt egyértelmű ennyi évvel a hátad mögött, hogy egy rohadt nagy tapló volt?
19/27 anonim válasza:
Ti választjátok a bunkókat, drágáim, aztán sírdogáltok, hogy bunkók. Cserébe gondolom jóképű, jó az ágyban és jól keres. Senki sem tökéletes.
20/27 anonim válasza:
19
Már megint jön a kamu, hogy a jóképűek bunkók? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!