Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos vagy túlreagálom?
Sziasztok!
Munka miatt egy helyen lakunk és dolgozunk a párommal és egy barátnőmmel kisebb ideig.
Idő közben ő elkezdett úgymond közeledni a barátnőmhöz. Mikor észrevehetően mikor nem, de engem iszonyatosan zavar, mert túl gondolok mindent.
Barátnőm egyáltalán nem mutat érdeklődést iránta, nyilván van is benne ennyi, meg nem az este, de a párom nyomja tovább. (Főleg beszélgetés közben, meg olyan üzenetekkel, amitől feláll a hátamon a szőr)
Beszéltünk már erről többször, és mindig csak ott lyukadunk ki, hogy én vagyok a hisztis (mert fel merem hozni a témát, es meg akarom beszélni) és majd ha ezen változtatok akkor…
Én reagálom túl, vagy már rég túllépte a határt?
Bocsánat a példa valóban kimaradt. :D
Állandóan invitálja “mindenhova”, minden egyes este meló után együtt koccintunk, közben olyan dolgokat mond neki, amihez nem lenne joga/köze mert nincsenek olyan kapcsolatban, pl. hogyan hordja a haját, miért nem csinál ezt-azt.
Válasza, hogy szeret vele időt tölteni mert ő nem hisztizik.
Az ilyen “alap” dolgokkal nem is lenne problémám, és ezt el is mondtam neki. De amikor már jobban az ő kedvében akar járni, mint az enyémben (mi a baj, most megsértődtél? stb)
Volt olyan üzenet párom részéről a barátnőmnek, hogy ha nagyon stresszes, akkor kaphat egy masszázst tőlünk(!!!), de engem kérdezzen mert ki tudok akadni ezen a témán (is).
Többször átnyálaztuk már. Elmondtam hogy én most igenis féltékeny vagyok, és ha azt akarja, hogy jobb legyen a helyzet, akkor ne tőlem várjon csodát, mintha nem vennék észre semmit, hanem ő is tegyen érte.
Hát én nem a barátnőt koltoztetnem el, mert ha ezt csinálja előtted akkor mit csinálhat amikor nem vagy ott?
Ha ennyire nem tisztel meg nem érdekli h neked ez rosszul esik...
Még simán össze is beszélnek a barátnovel h adja alá a lovat kíváncsi lennék meddig megy el...
Nem tud elköltözni, egy helyen vagyunk szezonmunkán.
Külön külön szobák (saját élettér), de egy épületen belül. Tehát mindennap látjuk egymást.
A páromnak mondtam, hogy kicsit vegyen vissza, erre azt kaptam, hogy én meg akarom mondani, hogy mit csináljon.
Mondtam neki, hogy a fantáziákat felejtse el, én nem leszek benne semmiféle hármas kalandban.
De mindig oda lyukadunk ki, hogy neki szüksége van a barátnőm társaságára, “mert ő nem hisztizik, és aranyos” meg mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!