Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos vagy túlreagálom?
Sziasztok!
Munka miatt egy helyen lakunk és dolgozunk a párommal és egy barátnőmmel kisebb ideig.
Idő közben ő elkezdett úgymond közeledni a barátnőmhöz. Mikor észrevehetően mikor nem, de engem iszonyatosan zavar, mert túl gondolok mindent.
Barátnőm egyáltalán nem mutat érdeklődést iránta, nyilván van is benne ennyi, meg nem az este, de a párom nyomja tovább. (Főleg beszélgetés közben, meg olyan üzenetekkel, amitől feláll a hátamon a szőr)
Beszéltünk már erről többször, és mindig csak ott lyukadunk ki, hogy én vagyok a hisztis (mert fel merem hozni a témát, es meg akarom beszélni) és majd ha ezen változtatok akkor…
Én reagálom túl, vagy már rég túllépte a határt?
Teljesen igazatok van, de nagyon nem egyszerű, mert azért elég szoros érzelmek vannak köztünk.
Ez egy egy hónapos téma, amióta egy helyen dolgozunk és lakunk kb.
Sajnos hozza magával a következő problémát, hogy mivel én “hisztis” vagyok, ezért neki nincs kedve szexelni egy hisztis nővel. Ez pedig csak növeli bennem a stresszt. Ezt szintén elmondtam neki, de természetesen én fejlődjek, meg változzak, és akkor majd jobban fog kívánni.
#21 kamu. Pontosan tudja, hogy a viselkedése gáz. Ezért inkább hárít, téged hibáztat szándékosan, te vagy a hisztis, te vagy az oka annak, hogy nincs szex, biztos nem ő a hibás, áááá dehogy.
Gyökér.
Köszönöm annak aki válaszol, teljesen értelek titeket.
Az mekkora hiba, hogy ha egy ilyen szituációban adok 1-2 hónapot mindkettőnknek? Magamnak a fejlődésre, neki az észheztérésre?
Nem voltam még ilyen helyzetben, úgyhogy ne kövezzetek meg. 😁
"Válasza, hogy szeret vele időt tölteni mert ő nem hisztizik"
Persze hogy nem, mert semmi közük egymáshoz gyakorlatilag és nem jelent barátnőd számára ő semmit, miért "hisztizne" egy idegennek? Ha neked valaki fontos és sokat jelent, nem hagyod rá a dolgokat, mert ha igen, azt jelentené, már nem érdekel. Az hogy ő hisztinek éli meg, nem a te hibád, valószínű teherként tekint rád. Vagy egy érzelmileg elérhetetlen ember, amitől csak te sérülsz. Szeretem az ilyet. Mert vele minden könnyebb. Ja kezdetekben. Majd kiderül hogy akiért otthagyna is csak ember, idegesítő szokásokkal ugyanúgy, aztán visszatáncolna. A szeretőnek is addig jó a férfi, amíg azt az arcát mutatja, hogy "szegény otthonról üldözött férfi, akivel a feleség minden ok nélkül házi sárkány". Aztán ha úgy hozza az élet meg megismeri azt az oldalát is, amitől a nő házi sárkánnyá változott, sírva menekül a szerető is előbb utóbb.
Az hogy a barátnőd dacol, pattintgatja, csak olaj a tűzre. A pasid meg fut utána, mert leakarja vadászni az elérhetetlent, te meg aki megadnál neki mindent, és mindig ott vagy neki, uncsi, nem kell, ego játék, ne menjetek bele egy hülye gyerek játszmájába. Pláne, hogy minél többször említed neki, hogy zavar amit csinál, csak azért is csinálja. Ez szerinted szerelem? Minél többször beszélsz neki erről, annál jobban akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!