Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy nem hívott a kézilabda meccsre vagy túlreagálom?
Mint tudjátok, Magyarország rendezi idén a kézi labda EB-t. Barátommal már a foci EB-re is viszonylag többet jartunk ki a szurkolói teraszra nézni és mondtam is neki sokszor mióta együtt vagyunk, hogy habár nem vagyok az a típus, aki állandóan a tv-ben a sportmusokat nézi, de az ilyen sportesemenyekre szívesen megyek ki, a hangulat miatt, különösen, ha magyarok játszanak.
Ennek ellenére a családjával vettek maguknak jegyet, és hát nekem rosszul esett, hogy még csak eszébe sem jutott, hogy esetleg nekem lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk (ismerem a családját, sokat vagyok náluk). Nekem ez nagyon rosszul esett, mert azért ez egy nagy esemény és szívesen mentem volna. Ezt említettem neki már pár hete is egyszer-ketszer, mikor először mondta, hogy vettek jegyet, de akkor sem mondott semmi különöset rá, úgyhogy nem erőltettem.
Holnap mennek, és most megint elojott rajtam ez a negatív érzés, hogy egyszerűen sz*rul esik. Én fordított helyzetben ha ilyen nagyobb programot szervezek a családdal, az az első, hogy rakerdezek, neki lenne-e kedve hozzá. :( Elszontyolodtam.
23-24 évesek vagyunk.
Egy normális párkapcsolatban, ha szeretitek egymást, akkor az első, aki eszedbe jut pl egy ilyen helyzet kapcsán, az a másik. De ő nem gondolt rád. Biztos nem ezt szeretnéd hallani, de nem szeret annyira, mint amennyire szeretnéd, hogy szeressen, és ez pont az ilyen alkalmakkor mutatkozik meg. És még csak válaszra sem méltat, amikor megemlíted neki, hogy ez neked rosszul esett....pfff.
Én a helyedben biztos, hogy hátrébb lépnék egyet, lássuk, hogy mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!