Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rékcsi kérdése:
Van itt olyan srác aki magas jóképű szereti a rock zenét, természetet, a kézilabdát és 15 és 17 közötti?
Figyelt kérdés
Ja és nem cigizik
csak mert már lassan kezd olyan érzésem lenni hogy ilyen nincs.
2011. dec. 17. 11:41
3/21 anonim válasza:
A rockzene és az életkor kivételével minden passzol rám.
(23F)
4/21 anonim válasza:
Ha eleve ilyen kritériumokkal keresel magadnak párt, akkor örökre egyedül maradsz:)
5/21 anonim válasza:
Relatíve magas vagyok, úgy 175 centi és 16 éves, adom a mókusokat, és biztos nem állna messze tőlem a kézilabda sem, hiszen aktív sportoló vagyok. Ja és nem cigizek, de a ronda lányokat sem szeretem :(.
6/21 anonim válasza:
Jóképű pipa, magas pipa, rock zene pipa, természet pipa, kézilabda fail, kor fail (20)
7/21 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy csak ilyen pasi lehet csak kérdezem hogy van e
2011. dec. 17. 11:56
8/21 anonim válasza:
Álmodozni jogod van... de nem hinném, hogy a valóságban találsz ilyet.
9/21 anonim válasza:
Van, én ilyen vagyok, de több mint 17.
10/21 anonim válasza:
Eleg nehez lesz szerintem pont ilyet talalnod :)) En 183 vagyok, egyesek szerint jokepu is, csak rockot hallgatok, de utalok sportolni, meg rohadtul utalom ha termeszetben rammaszik valami bogar ugyh nem igazan szeretem...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!