Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves magas, masok szerint jóképű fiu, kocsival, jo meloval de. Nem a lányoknak beszolos tipus, inkabb visszafogott, hogyan találhat magának egy csinos, kedves lányt a mai világban?
Fel nem foghatom, hogy mi köze az autódnak és az állásodnak a csajozáshoz. Ez annyira primitív...
Ez olyan kb., mintha egy csaj odamenne hozzád, hogy "figyu ennek és ennek tanulok, tudom, hogy jó anya lennék..."
Ugye, hogy gáz?... Ezt megérzik rajtad a lányok.
Azt is, hogy feszült vagy, rágörcsölsz a dologra.
Amíg így állsz hozzá a dolgokhoz, nem sok esélyed van, hogy egy normális csajt kifogj:(
Ma már a legtöbb lánynak ha a világ legszebb dolgait is mondod, nem vesz komolyan.
Elő kell hoznod a csajból (!) a vadászösztönt. Mi is szeretünk ám trófeákat gyűjteni...
De ez nem azt jelenti, hogy vedd semmibe, használd, és dobd el...
Érted, mire gondolok?...
Meg kell találnod egy egészséges egyensúlyt.
Azt meg felejtsd el, hogy az életre egy matekpéldaként tekintesz...
Látod Clau20, pont erről beszélek:
"Ma már a legtöbb lánynak ha a világ legszebb dolgait is mondod, nem vesz komolyan.
Elő kell hoznod a csajból (!) a vadászösztönt. Mi is szeretünk ám trófeákat gyűjteni... "
Sajnálom a félreértést a pénzzel, azzal csak azt akartam érzékeltetni, hogy kiharcoltam magamnak dolgokat az életben (amugy se hozom elő lánynak ezt a témát).Szoval a csajoknál az van hogy nem elég önmagadnak lenni, kell egy kis "csajozos figura", ami nálam csak eröltetve menne és erre meg ráéreznek a csajok.
ejj és biztos, hogy JÓ csajoknál próbálkozol?...
Hozzád nem biztos, hogy a miniszoknyás bombababák valók...:)
Nekik általában az a pasi kell, aki mellett kellően kényelmesen hülyék lehetnek...
Ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy nem jó ajtón kopogtatsz...
Tedd helyre magadban a dolgokat. Milyen lányt szeretnél és mire?.
Akkor őszinte lesz a közeledésed.
Ha csak szexre kell, őszintén vállald fel.
Ha komoly barátnőt akarsz, szintén.
De általában nem ugyanaz a kategória ez csajokban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!