Van pasi, aki magas, jóképű, intelligens, (diplomás), tud másik nyelvet, sportol, nem cigizik, nem iszik, van munkája, kocsija, lakása, szereti a gyerekeket, őszinte, hűséges, romantikus (hoz virágot), segít a háztartásban, lehet vele társalogni?
én ismerek egy ilyet, de ő nem jóképű. legalábbis nekem nem, másoknak az szokott lenni.
bár nemértem h miért csak a diplomás lehet intelligens?
egy nem diplomás is lehet az, és egy diplomás is lehet sajnos síkhülye.
Én is ismerek ilyet, de meleg :D
Egyébként nem vagy egy kicsit nagy igényű?
Igen. 3 ilyen férfi ismerősöm van. Mind kollégám, mind a három egyedül van. Tudod miért ? Mert amiket itt felsoroltál, ezeknek a szavaknak így együttesen szinonímája, az UNAlOM!!!!!!!!!!!!!!!!
A háromból kettő össze akart velem jönni. Hadd ne mondjam, hogy a második randiig egyikkel sem jutottam el.
amúgy ez fordítva nemegészen így működik. a fordítottját ne te határozd meg, hanem egy pasi. a nőknek, azaz egyeseknek az a tökéletes pasi, amit oda felvázoltál. de egy pasinak már rohadtul nembiztos h az a tökéletes nő, aki szép, okos, sikeres dolgozó, anya és főzöcskézik.
a pasiknak lehet tök más elvárásaik vannak, pl nemtuti h nekik alap a diplomás csaj, és az se tuti, h romantikus csajra vágynak. és ne felejtsük ki az autószerelést:D a nőknek ugye alap az h jaj gyerekek, milyen aranyosak és a pasiktól is elvárják h ugyanúgy prütyögjenek a kölyöknek. a pasi meg lehet azt várná el h konyíts az autókhoz:D
na ezeket csak azért írom, h ne mi nők próbáljuk meg felállítani a pasik tökéletes nőideálját, azt hagyjuk meg nekik. had ők mondják meg mi a tökéletes nekik. mert közel sem biztos h a te pasideálod ellentéte a tökéletes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!