Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek megtetszett 1 lany de nagyon kulonbozunk?
eloszor is 16 eves vagyok nem az a fajta fiu vagyok aki inkabb 20 not 1x hanem inkabb 1 not 500x valaszt testmozgast csak hobbi szinten vegzek mint pl biciklizes fekvo/felules ugymond sokat szoktam kockulni ha lehet igy fogalmazni jomodu csaladbol szarmazok normalis szulokkel
a lanyrol azt tudom hogy kezilabdazik meg valami kuzdo sportra jar (talan kick box) ezert gondolom nincs sok szabad idoje elegge okos is tavalyi atlaga ilyen 4.1-2 korul lehetett ami szerintem nem 1 halara hajtott de azert eleg jo atlag nekem nem sok tanulassal 4.3 lett persze Gimnaziumba
szerintetek van ra valami esely hogy legyen belolle valami vagy csak egyszeruen azert nem jonnek be neki mert nem vagyok edzesre jaro sportolo vagy hogy inkabb visszahuzodo vagyok?
édes szívem. most ezek közül mi is amiben külömböztök? hogy te nem sportolsz úgy? ennyi? hahó, ez semmi. nem fog azért "kidobni" mert ő sportosabb. may azért, ha egyszerűen nem jössz be neki. de szerintem nagyon nem ezen múlik.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!