Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata női kézilabdás lányokkal való párkapcsolattal? Ki hogy élte / éli meg, mit tapasztalt / tapasztal? Saját tapasztalatom az, hogy nagyon kemények és kiismerhetetlenek.
Ez így hülye általánosítás, nagyon hülye általánosítás...
(Egy volt kézilabdás)
Kapcsolati tapasztalatom nincs, de sajnos a munkahelyemen munkatarsam 2 "kioregedett" kezilabdas csaj (kioregedett, ertsd: 23/24 elmult mar es egy nagyobb nb1/bs csapatnak sem kellett, megyeibe meg derogalt elmenniuk).
Nincsenek tul jo tapasztalataim veluk.
Elsportolok VOLTAK, ami tok jo, becsulendo, de, abszolut nem relevans a jelenlegi munkajukhoz , megis kb azt hiszik, oket megkulonboztetetten kell kezelni.
Ameddig nem csesznek el semmit, addig minden happy, de amint valami nem jo es szolok (kb. alam tartoznak a munkahelyen, vagyis, nekem kellene kiosztania munkat, ellenorizni stb, de a fonok jogkoret nem en gyakorlom 100%ban), jon a mentegetozes, mas hibaztatasa es az ilyen agressziv osszezaras reszukrol.
Arrol pedig, hogy rossz esetben 2 napig kb hasznalhatatlanok, ha a regi csapattarsakkal buliznak, inkabb nem is beszelek.
Nem szoktam beleszolni hogy ki- kivel dolgozik, ameddig elkeszul a munka, de naluk mar tobbszor elgondolkoztam, hogy kulon irodaba teszem oket.
Amugy, elszantak, ha valamit jol csinalnak, az jo...de attol, h van egy sport multjuk, nem ertem, miert kellene maskepp banni veluk, mint XY-nal.
#6: Kamu.
DE, ha mégis így lenne, miből gondolod, hogy azért, mert kézilabdáztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!