Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiismerhetetlenek a nők?
Figyelt kérdés
A hölgyek sokszor teljesen mást gondolnak mint amit mondanak, és a gondolataikat kérik számon a másik félen. Ellöki a kezed ha simogatod, aztán számon kéri, hogy miért nem simogattad... Meg akarod csókolni de durci és nem hagyja, majd a fejedhez vágja, hogy miért nem csókoltad meg?! Miért nem lehet szimplán azt tenni/mondani amit akar?2013. júl. 21. 23:56
3/13 anonim válasza:
nemtom haver, én sem értem a őket, de nagyapám már anno megmondta, hogy: "Pistikém, a nőket nem megérteni kell, hanem szeretni. Virágokkal elhalmozni, és kedveskedni csak úgy. Ne akard megérteni mit miért tesznek."
4/13 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkozz ilyeneken mert nem te vagy az egyetlen a történelemben aki beleőrült A női logika megfejtésében.
5/13 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy emberi elme nagyon bonyolult. Na, most mivel NŐI elméről beszélünk, ezt a bonyolultságot szorozd meg mondjuk 69-el. Az így kapott egyenlet megfejthetetlenül nehéz és hosszú lesz, DE épp ezért lesz ugyanilyen kívánatos is.
6/13 anonim válasza:
ezért kell szeretni őket és nem megérteni!
7/13 anonim válasza:
A mai napig emlékszem életem első randijára:
A végén, amikor hazakísértem a csajt, megcsókoltam, aztán már nem akart második randit, mert állítólag én lerohantam, pedig visszacsókolt.
Feldobtam, hogy próbáljuk meg újra. Randiztunk "egy másikat", direkt nem csókoltam meg, a kezét se fogtam meg, a második randin se, a harmadik után pedig rinyált, hogy nem érezte, hogy én valóban fontosnak tartanám őt annyira, hogy közeledjek hozzá. Hát kösz ***meg. -.-
8/13 anonim válasza:
Szerintem a nők maguk sincsenek sokszor tisztában a saját érzelmeikkel, de ezért kell egy atom szikla szilárd érzelmű, habitusú pasi, mert mellette megtalálják magukat, hogy mit akarnak. Én ilyen pasi vagyok.
9/13 A kérdező kommentje:
Én is hasonlókra jutottam, és jók ezek a válaszok nagyon :) jókat mosolygok, és nem dilizek bele a megfejtésbe, csak sokszor ez olyan idegesítő... Tőlünk azonban az egyértelműséget várják el.
2013. júl. 22. 00:03
10/13 anonim válasza:
Pedig könnyebb őket megérteni mint gondolnátok..
Ha pedig nem megy olvassatok el pár emberi viselkedéssel foglalkozó könyvet
Én is olvasom az ilyeneket hobbiból és nem haltam bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!