Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kiismerhetetlenek a srácok?
Kb. 1 hónapja kavarunk egy sráccal. Nagyon jó fej, és imádom.:) Viszont tegnap megcsókolt, a barátai előtt... És azóta csókolózgatunk, de nem járunk, pedig én szeretnék. Régebben mondta az egyik barátnőmnek, akivel jóban vagyok, hogy járna velem, és amikor itt a lehetőség, semmi... Pedig szünetekben is folyton keres, mindig ott van körülöttem, puszit ad a homlokomra, az arcomra, néha még a kezemre is. Folyton megcsókol, ölelget, és hozzámér. Mindig átkarolja a derekam, vagy a vállam.. Szóval mindig a közelemben van. Érdeklődik is felőlem a barátnőimtől, és facebookon is mindig rám ír. De mégis, amikor megkérdezi tőle valaki, hogy én és Ő járunk-e, mindig azt mondja, hogy nem. Bár ma azt mondta annak a barátnőmnek, akivel jóban vannak, hogy majd elmondja neki részletesen, ezt a járás dolgot később, mert ha ott mondta volna el a gimiben, akkor a csaj tovább adta volna nekem.
Már egy éve gimis társak vagyunk. Ő 2.-os, én 1.-s vagyok. Mindig jól kijöttünk, de ebben az 1 hónapban még jobban összemelegedtünk.
Most ilyenkor mi van? Mit érezhet? Vajon szeretne velem járni, csak valami megakadályozza? Vagy csak kihasznál? Ezen a téren én nagyon hülye vagyok.:c
15/L
1.: okcső.
2.: Ez igaz.:) Még az ajtókilincs is.:)
Ne görcsölj ezen, inkább élvezd, hogy keres, meg kimutatja a vonzalmát. Ilyenkor előfordul, hogy a fiúk még az adatlapjukon na kapcsolati státuszt sem állítják át (hidd el, rengeteg ilyen korú fiúnál láttam, mikor anno én voltam középsulis). Szal. no para.
21/L
Tiszta óvoda...
ö aztmondta hogy monták neki a társi mert te nemmontad hogy monta és ezért ő nemondja amit te tudsz. érted?
Na ezért nem mondja hogy jártok.
Amúgy ha te nem mondtad neki hogy jártok ő honnan tudja hogy jártok. A srácokba értelmet ne keress csak logokát. A csajok meg túlkomplikálják a dolgod.
Nem tudom minek vonsz vontok bele másokat ez csak rólad meg róla szól és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!