Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Hogy kerülhet közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hogy kerülhet közel hozzátok egy csaj rövid idő alatt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel elég gyakran találkozom, mert átjárok hozzájuk egyéb okokból (amihez neki semmi köze). Van hogy ott vagyok órákat, tévézek náluk, meg ilyesmi. Szinte mindig egyszobában vagyunk, de nem sokat beszélgetünk, pedig lenne rá alkalom. Néha-néha egymáshoz szólunk, röhögünk egyet, stb, de ez kevés nekem. Szeretnék közelebb kerülni hozzá, mert élvezem a társaságát, és úgy érzem, ő is flörtölget velem, de nem tudom, hogy csináljam. Miről beszéljek vele, amitől elkezd majd nekem lelkizni és jobban megismerem belülről?

19/L

2012. máj. 28. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
menyél át miniszoknyába és bugyi nélkül úgy ülj le hogy belásson , egyből elkezd veled jobban beszélgetni
2012. máj. 28. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt nem írnád le, hogy mi ez az "egyéb ok", ami miatt átjárogatsz hozzájuk?

Mert most nem mindegy, hogy mondjuk a húgának a barátnője vagy, és ő is ott van folyamatosan veletek. Vagy ha bármilyen más családtag a közelben van, akkor is hamvában holt a dolog, mert nem hiszem, hogy sok olyan ember van, aki család előtt kezd el csajozni...

Azt se tudom elképzelni, hogy órákig ücsörögtök egy szobában és kussban nézitek a TV-t és nem zajlik semmi érdemi kommunikáció. Max. akkor ha te lennél a bejárónő és ő éli a kis életét tőled függetlenül, míg te takarítasz.

2012. máj. 28. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Talált, a húgának vagyok a barátnője. De a húga gyakran jár ki a szobából, és sokszor maradunk kettesben. Amúgy úgy érzem, hogy próbál velem társalogni, mosolyog rám, mintha én is tetszenék neki, de nem haladunk följebb.
2012. máj. 28. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elhívni valahová (fagyi, séta vagy bármi), hogy tényleg csak kettesben legyetek a "zavaró" hugi nélkül.
2012. máj. 29. 00:26
 5/6 tudatlan010110 ***** válasza:
Adjál neki egy puszit azt ha látod h elpirul vagy vmi akkor tiszta sorod van
2012. máj. 29. 18:16
 6/6 nax° válasza:

kerdezz ra,hogy jol latod-e a dolgot.jobb az elejen tisztazni,nehogy aztan kesobb reccs legyen.

ha latod rajta,hogy igen,de megis nagyon felenk,akkor mondd el neki,hogy te sem ugy nezel ra,mint egy atlag emberre..

bar mondjuk ehhez kicsit tobbet kene tudni a sracrol is es rolad is.(ki milyen szemelyiseg,mi erdekli jobban,hogy beszel,hogy fejezi ki magat,stb.) ereztesd vele,hogy azert megis lehetne valami.nomeg beszelgess vele sokat,legyel vele mas,mint masokkal..eszre fogja venni.az apro jelekbol is sok minden kiderulhet..probald ki valamelyiket,nem veszthetsz semmit,mert ugyis osszejottok,ha tetszetek egymasnak.:)

2012. máj. 30. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!