Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csajok! Mitől lehet ez?
Egyszerűen nem tudok a fiúkkal barátságokat kialakítani, mert egy idő után eltűnnek. Van, aki szó szerint :-) Beszélgetünk 2-3X, aztán soha többé nem tűnik fel a színen.
A leggyakoribb típus, aki egy idő után konkrétan nem mer egy szónál többel felelni, ha beszélgetünk, pedig korábban már kialakult egyfajta bizalom. Nem nyomulok, csak simán érdekelne, mi van velük. Szépnek számítok, és szagok tekintetében sem jelentek problémát :-D Akkor mégis mi lehet az oka, hogy így kerülnek engem?
L
Persze, hogy logikus, ehhez nem fér kétség.
De azt nem hiszem el, hogy mindenki kanos lesz, akivel próbálok néhány szót váltani :-D Vagy fogadjam el, hogy ez van, és a két nem közti barátságot nem nekem találták ki?
lehetsz idegesítő vagy véletlen megbántod őket. Ezt 1 beszélgetés után lehet meg tudom mondani.
Van barátág lány és fiú között (több szomszédom gyerekkori is barátom még igaz sokkal kevesebbet találkozok velük mint régen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!