Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért nem jön be nektek a csendes normális
srácok?
mert uncsi vagy? amúgy szerintem ez nem igaz.
2012. máj. 16. 17:54
Én is ugyanilyen vagyok sajnos.
16F
2012. máj. 16. 18:01
Unalmasnak találnak, mert éretlen lányokkal ismerkedsz.
2012. máj. 16. 18:17
4/13 anonim válasza:
szvsz a legtöbb lány a rossz fiúkat kedveli. az ilyen atitüddel párositják az izgalmas életet. azért a nem kislányok, tehát a huszonévesek már nem a nagypofájú csávokat kedvelik, akik majd a sitten vagy a sarki klimóban nyomatják az ipart évekkel később. sok csajnak kell már a megbizható, komoly csávó is!
szerintem nem feltétlenül kell hangosnak és feltűnési hóborttal rendelkezni ahhoz hogy legyen csaja egy srácnak. inkább valami kisugárzásnak kell rendelkeznie.
2012. máj. 16. 18:20
Így vagyok ezzel én is. Hiába, szabadelvű, kifordult világban élünk...
2012. máj. 16. 18:33
6/13 A kérdező kommentje:
Pedig a munkám is olyan hogy sokszor van adrenalin, hobbim is olyan, hogy néha elég veszélyes. De tény rossz fiúnak nem lehet nevezni sem nagyképűnek szüleim arra tanítottak ne legyek tiszteletlen senkivel.
7/13 anonim válasza:
engem is ugy neveltek. de mondom sok nő van aki a jó fiú tipust kedveli.
2012. máj. 16. 18:53
Persze sok nő.. azért sír itt annyi jófiú.
egyszerűen unalmas vagy a számukra és pont. Nekik kaland kell, te nem tudod ezt megadni nekik. Így ők a gyökereket választják akiket megpróbálhatnak befolyásolni, persze az hogy nem igazán fog menni még a 3. pofon után se értik meg.
2012. máj. 16. 19:40
én kifejezetten szeretem a csendes kedves fiúkat ha mellé persze megfelelnek az ízlésemnek. csak az a gond velük, hogy nem mernek kezdeményezni én pedig nem az a fajta vagyok aki odalép egy fiúhoz. ha túljutnának azon hogy köszönnek és odajönnének beszélgetni tökéletesek lennének. szerintem nem vagy unalmas, csak nem nyíltál meg olyan hamar mint ahogy azt a leányzó elvárta volna.
2012. máj. 16. 20:05
10/13 anonim válasza:
Én is hasonlóan éreztem magam sokáig! Azt hittem, h unalmas vagyok és a lányoktól is ezt az érzést kaptam vissza. Azt hittem velem van a baj, h nem jó a dumám, gyökérségeket mondok, vagy valami fordítva működik nálam, stb. Aztán megismerkedtem egy csajszival, akivel idestova 4 éve járok. Nem is olyan rég elszólta magát, h a 4év alatt egyszer sem unatkozott mellettem... :)) Nekem ez a tanulság szűrödött le: Olyan csajra legyél vevő, aki vevő rád. Ha unalmasnak tart, akkor az csak azt jelentheti h nem passzoltok, tehát tovább kell lépni. Persze ez csak az én véleményem... :)
2012. máj. 17. 13:26
Kapcsolódó kérdések: