Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért nem jön be nektek a csendes normális srácok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok félénk, nem vagyok gyászhuszár, de nem is ez a társaság bohóca típus. Nem szeretem hallani a hangomat nem nekem kell leni a leghangosabbnak én így érzem jól magam. Most vagyok túl egy szakításon ami nagyon megviselt, állítólag rengeteg nőnek tetszem én ezt nem érzem de az ismerőseim mondják, hogy ez a csaj ezt mondta a másik érdeklődik irántam. De akit én kinézek és tetszek azt mondja mind mikor megismer, hogy csendes normális srác vagy csak unalmas egy kicsit, mit tehetnék ez ellen? Normális válaszokat légy szíves? Nincs ilyen bugyi leszedős dumám :(2012. máj. 16. 17:52
11/13 anonim válasza:
Ne legyél ilyen vagy olyan.
Minden helyzetben legyél olyan amilyennek lenned kell.
Én is csendes vagyok általában.
De ha kell egy 20 fős társaságban is felemelem a hangomat és elmondom a véleményemet. Még akkor is ha mindenki véleménye más mint az enyém. Ha kell oda megyek egy teljesen idegen lányhoz az utcán. Szóval tanuld meg a határozottságot. Néha az is kell.
12/13 anonim válasza:
Én pl 16 évesen nem a legnagyobb party arcot "szedem fel", sőt nem is szoktam ilyet. Lehessen vele beszélni, hülyülni, érdekelje mi van velem, és legyen helyes. Kb ennyi. :)
13/13 anonim válasza:
A srác aki tetszik nekem, az osztály legcsendesebb sráca. Nagyon nehezen lehet vele beszélgetni, viszont a saját társaságában már nagyon otthonérzi magát. Mégis ő tetszett meg,pont azért mert olyan csendes volt, és kiváncsi lettem rá.
Szóval légy önmagad, mert valaki pont attól fog elámulni, hogy egy ilyen férfit talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!