Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy normális, csendes, visszafogottabb lányt találni? Én 22/F Hajdú-Bihar megye
A környezetemben nincsenek ilyen lányok, ha vannak is még kis fiatalok :) Bulizni ritkán járok, de lehet nem a legjobb helyen keresgélnék :)
Csak jó lenne már valaki :) :)
Normálisnak, csendesnek és visszafogottnak lenni unalmas. :D
18/L
Nincs igaza az első válaszolónak.Ezek szerint ő nem ilyen...
Talán azért nem találtál még rá az ilyen lányokra, mert ők (sem) megtalálhatóak a bulikban, és disckókban.
Attól függ te mit értesz normális alatt..
A csendes jellem pedig csalóka. Rám is ezt mondja a környezetem,de csak arról van szó,nem beszélek csak azért hogy hallassam a hangom,legalábbis társaságban nem igénylem ezt. Aztán akivel megtalálom a hangot..tudok sokat is beszélni. Talán ha kicsit jobban körbeírnád magadnak,melyik fogalom alatt mit értesz..
Vagy kihez,mihez képest legyen visszafogott..
Mert egy ember lehet elsőre Ilyennek tűnik,de aztán kiderül Olyan is egy kicsit.
18/L
bulizni ilyen lányok nem járnak
a rendes lányok otthon,könyvtárban vannak pl.
én pont az ellentéte vagyok :D nekem be nem áll a szám, állandóan pörgök, haverokkal vagyok...és rengeteg barátom van akik ( most nem felvágásból!! de tényleg nem!!) mindig azzal jönnek hogy hogy szeretnek meg volt olyan akivel egyszer beszéltem és olyan dolgokat mondott rólam egy beszélgetés után hogy én is meglepődtem..:D
17/L
te csendes és visszafogott vagy?
22:45 vannak ilyen lányok, nem azt mondtam hogy nincs, csak nehéz őket megtalálni, mert ők sem mozdulnak ki olyan gyakran.
22:55 igen én ilyen visszafogottabb vagyok, nem vagyok a társaság középpontja :)
23:07 merrefele laksz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!