Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csajok ti mi alapján választotok párt magatoknak mennyire fontos nektek a külső és hogy a kiszemelt ne legyen se pattanásos se szeplős?
A párom mikor először megláttam akkor azt mondtam nem kell. Az ellentéte volt az ideálomnak. De sokat beszéltünk, sokat sétáltunk együtt este a városban és így egyre jobban megkedveltem, megszerettem, amíg szépnek nem láttam.
Már 3 éve vagyunk boldogok együtt és még nem volt nagyobb vitánk sem. Nagyon össze passzolunk.
De nálam párválasztásban ez az első dolog: hogy mennyire tudom tolerálni a hülyeségeit, hogy mennyire egyezünk emberileg. Hiába valaki nagyon jóképű ha elviselhetetlen a természete, akkor megette a fene az egészet.
22/L
Nagyon fontos, bár a felsorolt szempontok pont nem játszanak döntő szerepet.
De rengeteg nővel beszélgettem akik külsőre tetszettek de aztán különbözött az értékrendszerünk. S így nem lett belőle semmi.
27F
Külső : szimpatikus
belső: értelmes
szeplő - van akinek jól is áll
Hát, ha arányt kéne nézni a külső és belső fontosságánál, akkor B: 60%, K:40%. Szóval mindkettő igenis fontos, de a belső az kicsit jobban. Szóval külsőt érintő elvárásokból könnyebben engedek, mint a belsőt érintőkből. Külsőre legyen 170 körüli a magassága, helyes arc, hosszú haj, arányos alkat, szeplő nem zavar, pattanás igen. Belsőre legyen értelmes, empatikus, őszinte és igényes. Röviden ennyi.
21F
az lehet, de valamennyire meg kell ismernünk a másikat, hogy mi lehet benne...
meglátod ---> elképzeled milyen lehet ---> megismerkedtek, leültök beszélgettek ---> majd leszűröd h te ezt akarod e folytatni.
normális esetben ez a menete :) Amennyiben nem neten ismerkedik az ember.
Szóval, lehet h 100 pasival vagy nővel ül le az ember beszélgetni ismerkedni, de valahogy ki kell deríteni h mi rejlik a számunkra ideális külső mögött..
nem teljesen...szemtől szembe sokaknak gondot okoz a kommunikáció..és neten a belsőt soxor még kép előtt megismered....de képpel is ha látod akkor is jobban megismered mielőtt találkozol vele..mert leírva könnyebb mint mondva..és mert van delete....de ha normális módon ismerkedik az ember, akkor ott amit kimondasz azt kimondtad.
comprende?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!