Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a külső fontos vagy a belső?
külső megfog belső megtart.
tudom nagy közhely,de így van. mondjuk évek múlva már inkább a belső lesz fontosabb de akkor sem lesz a külső elhanyagolható
külső megfog és meg is tart addig amíg rá nem jönnek h. egy nulla vagy (kb 1-2hét, és ezért vannak a gyorsszakítások, mert rosszul választanak)
de néhány esetben ez eltart akár éveken át is "h. rájöjjenek h. ez a csávó nem nekik kell és többet érdemelnek (ezt értékelem mert ilyenkor igazuk van!!!),
bármit is szeretnél elsőre te is külső alapján ítéled meg
ha nem tartozik bele a szuper/jó/szép/átlagos/elmegy kategóriába akkor nem fogsz vele összejönni, még ha belül egy aranyember is
"A külső megfog a belső megtart"
Pont ezt akartam mondani. :)
Nekem a benső fontosabb. Azért nem árt ha az illető kinéz valahogy, de ha jól ellehet vele beszélgetni, kedves, humoros, akkor olyan mindegy..
Szerintem a belső, de azért a külsővel is törődni kell.
Én nem sminkelem magam, és a pasiktól sem várom el hogy lila hajuk legyen:D
Beszélgethetnénk, írj, ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!