Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a külső fontos vagy a belső?
Szerintem a belső fontosabb. A helyes pasik általában bunkók, tisztelet a kivételnek. Fontosabb hogy egy fiú kedves, udvarias és érzéki legyen.
szerintem, de ez csak saját vélemény.. :)
belső fontosabb, de nem az ilyen romantikus puhap.csök jönnek be hanem a vicces magabiztos fiúk:D
persze én is jóképű pasikról álmodom stb de egy kevésbé jóképűvel is összejönnék ha tetszene.... persze azért vannak határok:D
16L
Mondhattok akármit...nem hiszem,hogy ha egy girhes,igénytelen,csúnya csávó odamegy hozzátok,szívesen beszélgettek vele.Pedig lehet,hogy baromi jó arc..de ha ránézel,nem azt látod..és mások sem azt látják.Sokakat befolyásol,h mások mit szólnak a párjához.Meg amúgy is az első benyomás általában külső alapján fogalmazódik meg az emberben.
Szóval,bárhogy is áltatjátok magatokat: A KÜLSŐ SZÁMÍT;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!