Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem, hogy nem jó ez most? Csajok volt már ilyen érzésetek? Srácok miért pont egy bizonyos lányt vesztek észre? És mit tudunk mi csajok tenni, hogy észrevegyetek bennünket?
Valahogy nem tetszik a szingliség már, több mint 1 éve nincs barátom. Jó oké, azt nem mondom, hogy nem voltak srácok közbe-közbe akikkel flörtöltem, de velük semmi nem volt. Most egy olyan srác kéne, akit akármikor tudnék ölelni, csókolni és stb. Ja, és nem lakik messze tőlem.
+
Olyan érzésem van, hogy nem kellek a srácoknak. Mit csináljak, hogy ne ezt érezzem és a közelemben levő nekem bejövő srácok felfigyeljenek rám?
kevés azaz ember akinek hosszú ideig, évekig jó egyedül...
hogy miért veszünk észre egy bizonyos lányt?? ez így nem teljesen igaz, pl.: mész az utcán szembejön veled 3 lány ás mind a 3 az ideálod mind a 3 tetszik neked, egyformán jó és bármelyiket el tudnád képzelni mint potenciális jelölt.
De az elsőt veszed észre aki elsőnek elmegy melletted, és rajta kezdenek el szaladgálni a gondolataid...aztán utána jön a többi 2 lány...
de a köv. 2 lányra már annyira nem emléxel pontosan mármint arcra sem mert megakadtál 1-nél.
Ha a 2. lány még 1x elmenne előtted egyedül akkor őt vennénk észre a leginkább...
................Ez kicsit lehet h zavaros lett :)
Amúgy elég annyi h nem néztek lekezelően a pasikra...hanem egy kis mosoly, de nem az a fajta röhögcsélős tini vigyor...
ésssss , egy pasi sem fog attól rib@ncnak nézni egy lányt/nőt ha kezdeményez, annak a pasik igencsak tudnak örülni h akad olyan nő aki leteszi a női egoját és kezdeményez. A tévhittel ellentétben attól még nincs lenézve.
Amúgy nem tudom mennyire kell neked közeli pasi....mert ha 30 km-ert lusta lennél utazni az baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!