Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lett téve az i-re az a bizonyos "pont"? Tegnap kimondta a barátom, hogy szeret.
Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem egy hónapja járnánk. Ez annyira rémisztő nekem:S de az méginkább, hogy kérdezte, hogy én mit érzek, rávágtam, h én is szeretlek:S pedig még csak kezdem megszeretni... Annyira rossz érzés:S mondta, hogy ő nem szokott dobálózni ezzel a szóval, de én meg csak nem mondhatom azt neki, hogy bocs mégse majd egy kicsit később:S Megoldás lenne-e??
L/17,F/19
"Fel lett téve az i-re az a bizonyos "pont"? "
akkor folytasd a mondatot XD
Köszi az "építő-jellegű" hozzászólásokat. Nem értem, ha nem tudsz érdemleges választ adni, miért veszed a fáradtságot, hogy írj? Ennyire unalom van?:)
Másodiknak köszönöm a választ!
20:07vok
Azt mondom, ha tényleg szeret, akkor becsüld meg, manapság rengeteg az olyan férfi, aki csak kihasználja a nőt, és nem emberi módon viselkedik vele. Sokan aztán mégis az ilyenekkel maradnak egyéb okokból, kényszerűségből. Fiatal vagy még, de 5 év múlva majd sokkal jobban értelmezed és becsülöd ezt a szót, amit hallottál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!