Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valakinek tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata női kézilabdás lányokkal való párkapcsolattal? Ki hogy élte / éli meg, mit tapasztalt / tapasztal? Saját tapasztalatom az, hogy nagyon kemények és kiismerhetetlenek.

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Egyet ismerek, ő viszont kemény, férfias, semmi kedvesség nincs benne, megmond és dirigál, kompromisszumra képtelen, és verekszik (a gyerekét is)

Nem tudom mennyire van összefüggésben a kézilabdás élvonallal, de ettől függetlenül szerintem nem lehet általánosítani.

Biztosan vannak kedves, nőies kézilabdások is.

Bár, ha belegondolok, általában a kemény, kűzdő nők válasszák a kézilabdát sportnak. Akkor lehet, mégis jellemző?

2019. jún. 14. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

"Ha neked az a tapasztalatod, hogy nincs különbség a nem élsportolóktól, akkor azt kell leírni..."

Én ugyan még nem voltam kézilabdás csajjal együtt, de nyilvánvalóan az sem, aki szerint 24 évesen kiöregedtek az élsportból. Aki ezt írja, sértődés nélkül mondom, egyszerűen hazudik.

2019. jún. 14. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a nagymamam kezilabdazott, es o egy tipikus fonok tipus, uzletvezeto lett kesobb, es meg most is ugy dirigal ahogy kedve tartja. Nem, nem irtam felre, dirigal es nem ker. Az egyik kezilabdas volt osztalytarsam meg ugyanez volt.
2019. jún. 14. 22:17
 14/16 anonim válasza:
63%

Ezen a kérdésen anno én is sokat gondolkodtam, de nem tudtam megfejteni a rejtélyt. Én 3 irányból közelítettem meg a dolgot.

1. Akit ismertem az eleve fiús lány volt. Személyiségéből adódóan önző, kompromisszumképtelen és nagyon kemény, határozott volt. A nők szeretik, ha a férfira felnézhetnek, de ilyen személyiség mellett fel kell kötni a gatyát...

2. A kézilabda szerintem az egyik, talán a legkeményebb női sport. Az 1. pontból fakadóan talán ezért is választotta, másrészt így lett kinevelve, hogy legyen kemény, ami a magánéletére is hatással van.

3. Az élsportolók magánélete - mint köztudott - nem a legjobb. Le a kalappal előttük, mert egész napos elfoglaltságuk van + 1 hétvégi nap is oda van, vki meg még ez mellett dolgozik is. Egyrészről nem nagyon érnek rá erre a párkapcsolatosdira, másrészről nekik megmondják, hogy mikor mit csináljanak, nem nagyon kell gondolkodni. Olyan mint a katonaság... Egy burokban nőnek fel, de ez nem sértés akart lenni.

+1: lehet hogy csak annyi oka van, hogy nincs túl az exén, vagy vmi banális dolog miatt nem ment a dolog vele.

2019. jún. 15. 10:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Én kézilabdás vagyok, őszintén most felnevettem:D

A kezilabdából (főleg abból hogy ki milyen szinten csinálja) kikövetkeztethető néhány személyiségjegy, de alapvetően mindannyian mások vagyunk, ráadásul a pályán teljesen más a személyiségünk mint a magánéletben, szóval lehet hogy aki ott keménynek tűnik azzal beszélsz pár szót és egy tündér:D

Ja és elterjedt hogy jó popónk van, ami viszont legtöbb esetben igaz mert hozza magával a mozgásforma, ráadásul jo a szpciális életünk (mert ugye ott a csapat), ami szerintem plusz pont hogy a csajnak rajtad kívül is van élete:)

2019. jún. 16. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Szakóca

tanulj meg szoveget ertelmezni.

Meg is magyaraztam, mit ertek EN az ADOTT szituacioban kioregedes alatt.

Vagy, te minek nevezned, ha nem kell az adott ember egyik jobb/kozepes csapatba SEM, mert van 2-3 hasonlo kepessegu 17-20 eves csaj (azaz, fiatalabb= fejlodhet tobbet...) es inkabb oket valasztjak ?

2019. jún. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!