Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt túlreagálom vajon?

Figyelt kérdés

Van egy barátom. Eleg messze lakik a varostol ahol dolgozik (en ebben a varosban lakom). Nekem mindig mondja h nem er ra velem talalkozni mert sok a munkaja (mezogazdasag, ezt meg meg is ertem).

Ket hete kb beszeltuk h elmegyunk vhova, ha raer. Aznap mikorra terveztuk kiderult h nem er ra, ezert nem megyunk.

A sztorihoz meg hozzatartozik h elszokott a kutyaja (abbol a varosbol ahol lakik, tehat eleg messze attol a varostol ahol dolgozik).

Szoval aznap nem ert ra elmenni velem sehova, de aztan kapott egy telefont h lehet h megtalaltak a kutyajat. A megtalalo kuldott neki lepet rola, de az alapjan nem tudta eldonteni h az ove e a kutya vagy nem, ezert hazament h megnezze. Az orszag masik vegebe. Közvetlenül azutan h velem kozolte h sok a dolga nem tud velem sehova menni.

2023. ápr. 21. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a konkrét esetet túlreagáltad, a körülményeket figyelembe véve. Azt viszont jól érzed, hogy ez egy szar, egyenlőtlen kapcsolat.
2023. ápr. 21. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Egy országot átkóborolt az a kutya?

Normális kutya simán hazamegy, ha elege lesz a kóborlásból, nem kell keresni.

És micsoda véletlen, hogy az ország másik végében pont meglátták azt a kutyát.

Őszinte legyek? Szerintem semmilyen kutya nem szökött el, csak megcsalt valakivel, azért nem ért rá és azért utazott el.

2023. ápr. 21. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy elszökött a kutya, vagy megcsalt. A pasid nem érdekled és kész, tehát nem reagálod túl, mert még mindig vele vagy ahelyett, hogy kiraknád kutyástul együtt.
2023. ápr. 21. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem talán tegyen chipet a kutyába, mert kötelező.

Aztán bszd ki.

2023. ápr. 21. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha az en kutyam eltunne, leszarnek minden mast.
2023. ápr. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!