Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom gyerekeit nem tudom szeretni?
Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.
Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????
A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.
Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....
44F 34L
"állandóan azt kapom h miattam adott fel mindent"
Te nem vagy felelős az ő döntéseiért.
Azt nem értem, hogy kit eszel ezen a pasin.
Én azt látom, hogy adott egy családapa, viszonylag kicsi gyerekekkel. Ahelyett, hogy velük foglalkozna, inkább más punci után rohangászik. Most meg válás után se épp mintaapa, mert minden feladatot rádtol. De nem is mintapár, mert téged hibáztat, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. A következő az lesz, hogy keres valami szeretőt, akivel jól kijönnek a gyerekei is, aztán dobbant tőled. Eddig is így oldotta meg, ha nem boldog. Titeket meg se közös gyerek, se közös 20 év, se közös ingatlan nem köt össze! Miből gondolod, hogy ő annyira szerelmes, ha ilyen könnyedén kihasznál? Tudja ő nagyon jól, hogy egy szerelmes nővel bármit meg lehet csinálni.
Arra ne alapozza, hogy X év, felnőnek a gyerekek, és nem jönnek többé. Ugyanúgy előfordulhat, hogy vele akarnak élni, mert nálatok mindent lehet. Vagy fele itt, fele ott. Ha meg jó a kapcsolata gyerekeivel, akkor még az unokáit is vinni fogja, ha felnő. De nagyon durva dolognak kell lennie, hogy ne akarják többé látni a gyerekei.
Nagyon elgondolkodtató amit írtok.
És jól esik, de tényleg. Megmondom őszintén arra számítottam, hogy jönnek a gyűlölködő hozzaszolasok, hogy én voltam a szerető és szakítsam amit szagoltam és megérdemlem, mert "elszerettem" más párját, ennek ellenére minden hozzaszolas hasznos és tanulságos volt, ezt köszönöm szépen.
A lelkiismeretem kell helyre tenni, hogy nem vagyok szar ember és igyekszem nem felvenni, hogy kb. mindenért én vagyok a hibás..
Mert állandóan ezt kapom :(
Hihetetlen, hogy szerda óta elmentek és nem érzem a hiányt, nem érzem, hogy milyen jó lenne ha itt lenne velem, csak azt, hogy hogyan tudom magam lelkileg visszaepiteni, hogy jó ember vagyok és nem tettem tönkre mások életét.
Ő élete, ő döntése.
Ráadásul az ő gyerekei. Neked egyáltalán nem kötelességed egy pohár vizet se adni.
3 eve vagyok egyutt a parommal, hamarosan osszehazasodunk. Neki akkor 5 eves volt a fia, amikor megismerkedtunk. Eloszor alberletben eltunk, amit o vett ki es en koltoztem hozza, majd en vettem egy hazat es idekoltoztunk, itt elunk lassan 2 eve.
Jelenleg most jutottam el arra a pontra, hogy oszinten megmondtam a paromnak, egyre nehezebben viselem ha itt van a gyerek. Baszik vigyazni a rendre, es most untam bele. En egy darab zoknijat nem mosom ki, nem jatszok bebicsoszt. Itt a husvet, kijelentettem hogy en bizony nem fogok fozocskezni meg sutkerezni (tele a huto, eszik mindenki azt amit talal benne) Nem vagyok kiszolgaloszemelyzet, se szakacsno, se mosono. Nem fogok senki utan ganezni. A csajos programjaimat apas hetvegekre szervezem, en annak is orulok, ha a parom a gyerekkel elmegy valahova, szivesen vagyok egyedul itthon. Eleinte probalkoztam, besegitettem a paromnak a gyereke korul, de nem szeretem ha valami atfejlodik elvarassa. En kerek perec megmondtam a paromnak, hogy ez nem jo iranyba megy. Most azon van, hogy valtoztat rajta, meg nem az igazi, de legalabb probalkozik.
És benned nem indult el olyan erzes, hogy már a párod is teher?
Szerda óta elmentek és nem hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!