Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom gyerekeit nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom gyerekeit nem tudom szeretni?

Figyelt kérdés

Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.

Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????

A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.

Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....

44F 34L

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Ha itt vannak a gyerekek simán alszik 11ig, ebéd után horkol a kanapén majd felkel és akkor tarsasjatek vagy film és állandóan ez van.... én addig mosok, főzök, mosogatok ... vagy elvonulok a szobába ami talán a legjobb érzés és nyugalom ezeken a napokon, ami miatt természetesen kapok. Tavaly együtt nyaraltam a családom ülés ott volt és le voltak döbbenve, hogy én ugralok a gyerekek körül. Apa az árnyékba lefekudt aludni, azt sem tudtuk hol van-en meg foglalkozhattam a gyerekekkel.
2023. ápr. 8. 15:07
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezen okbol en is kerulom a gyerekes pasikat. Foleg, ha a gyerekek meg kicsik vagy pont kamaszok. Ok direkt keresztbe is tesznek.
2023. ápr. 8. 15:08
 33/59 A kérdező kommentje:
Gyerekes ffi.... na most ezen elgondolkodtam, mert mindig én kapom azt h gyerekes vagyok és nem tudok felnőtt módján hozzaallni a dolgokhoz és én csak menekülni tudok a problémák elől. És h mással sem lenne jobb....
2023. ápr. 8. 15:08
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugy, hanem gyerekkel rendelkezo:-)
2023. ápr. 8. 15:10
 35/59 A kérdező kommentje:
Ja... ok :)
2023. ápr. 8. 15:13
 36/59 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, a faszid menekül a saját gyerekei elől. Szarrá manipulál, te meg buta vagy.
2023. ápr. 8. 15:17
 37/59 anonim ***** válasza:
83%
Bocs,de ez nem kapcsolat,max rabszolga sors, olyan FFI sose kéne akinek gyereke van...
2023. ápr. 8. 15:19
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Te is cselédje vagy csak, miért nem dobod ki?
2023. ápr. 8. 15:20
 39/59 anonim ***** válasza:
89%
Mert a kérdező fülig szerelmes és nem látja hogy a FFI nem szereti őt csak mondja, közben kihasznàlja ....
2023. ápr. 8. 15:22
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Pff, hat akkor tenyleg rabszolga vagy. Tkp akkor se foglalkozik a gyerekeivel, ha veluk lehetne. Szimpatikus.
2023. ápr. 8. 15:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!