Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom gyerekeit nem tudom szeretni?
Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.
Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????
A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.
Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....
44F 34L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!