Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom gyerekeit nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom gyerekeit nem tudom szeretni?

Figyelt kérdés

Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.

Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????

A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.

Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....

44F 34L

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
87%
Nem szerettek a szüleid, hogy azt hiszed, amit ez a férfi művel, az szeretet?
2023. ápr. 8. 15:23
 42/59 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nőttem fel szerető családban... így nem tudom milyen a normális családi minta...valószínűleg nem ez ahogy mi kezeljük de az is lehet h a gyermekkorbol hozott bizonytalansagom koszon vissza....
2023. ápr. 8. 15:26
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez a boldogság akkor további jó szenvedést ...
2023. ápr. 8. 15:32
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eleg gaz kapcsolatnak tunik.
2023. ápr. 8. 15:35
 45/59 A kérdező kommentje:

Nem boldogság. Csak minden nehézség ellenére nem tudom hova tenni azt, hogy februárban meg boldogan terveztem a nyaralást és hirtelen pedig azt érzem, hogy valami nagyon nem oké. Nyilván nem volt sok parkapcsolatom, pláne nem gyerekes férfival és nem tudom eldonteni, hogy ez átmeneti érzés vagy eddig elnyomtam magamban a problémákat és most így jött a felszínre.

Egy biztos, hogy a gyerekeit látni sem bírom.... O pedig már nem az az ember, akit megszerettem... mivel vagyok olyan önző, hogy a saját boldogságom fontosabb ezért küldtem el őket most is így nem fogok szenvedni.... csak furcsa és új érzés számomra h egyik pillanatról a másikra távolodik el az ember és fizikailag testi tünetekkel jelez a szervezet h most már ebből elég.

Nyilván a lelkiismeretemmel nekem kell megbírkózni, mert állandóan azt kapom h miattam adott fel mindent és h tudtam h gyerekei vannak, ami igaz csak azt nem h így kezeli őket..... ja és h nekem megvan minden de neki újra kell építeni mindent.....

2023. ápr. 8. 15:41
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Mert beleabrandoztal valamit,a valosag meg nem rozsaszin romantikus alom. Szembejott a valosag, ennyi.
2023. ápr. 8. 16:00
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak kihasznàlt téged, pótanyàt keresett csak,és persze hülyének is nézett , hogy neveld te a kezelhetetlen kölykeit.
2023. ápr. 8. 16:08
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

Leulsz eltoprengsz h mi az it innentol nem vagy hajlando a sajat hazadban masokert megtenni.

Pl hazimunka felosztod a pasi es kozted majd ha nem csinalja baszogatod erte. Ha delig aludna felkelted. Ne hogy mar a sajat hazadban neked kellene onagysaga segget nyalni!!

2023. ápr. 8. 16:38
 49/59 anonim ***** válasza:
81%
A férjemnek 3 gyereke van az előző házasságából. Soha nem volt ez nálunk, mint nálatok. A mi otthonunkban a mi szabályaink voltak érvényben, amit a gyerekek teljesen elfogadtak. Soha nem voltam a cselédjük, együtt gondoskodtunk róluk, és néha hétvégén a mamához ment velük, akkor nekem volt nyugis hétvégém, vagy mentem velük, és kikapcsolódtunk. Én biztos nem csináltam volna, ha rám szakad minden munka, és még nem is tisztelnek a gyerekek.
2023. ápr. 8. 16:45
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Es nemcsak a pasiet, de meg a gyerekeiet is. Akikkel apukanak nincs kedve foglalkozni. Elkepeszto, hogy miket csifolnak egyesek parkapcsolatnak.
2023. ápr. 8. 16:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!