Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom gyerekeit nem tudom szeretni?
Figyelt kérdés
Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.
Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????
A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.
Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....
Igen, en sem birnam ezt, a legnagyobb szerelmet is megolne. A parod egy masik kenyelmesbe szeretne beleulni.
2023. ápr. 8. 14:19
12/59 A kérdező kommentje:
Igen kilephetek, de lehet egyszerűbb lenne menteni a kapcsolatot ha lehet.... csak nem látom most és nem érzem azt, hogy van hozzá erőm. Az biztos, hogy a gyerekeit megszeretni már nem fogom, túl sok az ellenérzés. Úgy meg élni egy életet, hogy azt várjam, hogy mikor nőnek fel és ne akarjanak többet jönni...... Amúgy attól is kivagyok már, hogy csomó gyerektartast kapnak, itt is mindent megveszunk nekik közösen de mindig koveteloznek. A páromnak sokszor nem veszik fel a telefont de ha vmi kell egyből hívják.... és ha ezt szóvá merem tenni akkor én vagyok a negatív...
2023. ápr. 8. 14:22
13/59 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ki lehet iktatni a gyerekeket a kapcsolatbol.
2023. ápr. 8. 14:25
14/59 A kérdező kommentje:
Nem is akarom... úgy értettem ha felnőttek hátha nem akarnak annyit idejonni. Egyébként tőlem találkozzon velük, annyit amennyit akar csak lehetőség szerint ne itt. Ne én cselédkedjek és álljak vigyazba.... megjegyzem 2 hetente leutaztam erre az 5 napra vidékre a családhoz... ezt csinálom már pár hónapja de nem gondolnám h megoldas h a saját házambol menekülök. Jajjj de nem találom most a helyem és az életem :(
2023. ápr. 8. 14:29
15/59 anonim válasza:
Es a parod nalad lakik teljesen? Mert ha igen, akkor nehezen fogja tudni megoldani, hogy hova vogye a gyerekeit. Nem lehet, hogy a hazad miatt is van veled?
2023. ápr. 8. 14:33
16/59 A kérdező kommentje:
Nem. A közös házat eladták valas után, csak ő meg nem vett magának, nyilván brutal magasak az ingatlan árak. Tudna venni lakást csak hitelt kellene felvenni hozzá. 24 millia Pesten nem sok mindre elég.
2023. ápr. 8. 14:37
17/59 anonim válasza:
Hat igen, igy kenyelmesebb neki. Es belead a rezsibe?
2023. ápr. 8. 14:40
18/59 A kérdező kommentje:
A költségvetés része az teljesen rendben van. Korrekt a hozzáállása.
2023. ápr. 8. 14:41
19/59 anonim válasza:
Teljesen ertheto, ha nem akarsz ingyen cseled lenni. Ha ezt meg tudjatok oldani, akkor mukodhet a kapcsolat.
2023. ápr. 8. 14:45
20/59 anonim válasza:
És ha felvetnéd neki hogy menjen inkább albérletbe és úgy "járjatok össze", akkor szerinted szakítana veled, vagy van olyan erős a kapcsolatotok, hogy ez így is működhetne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!