Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom gyerekeit nem tudom szeretni?
Figyelt kérdés
Elvalt ő is és én is. Ő miattam én már valófélben voltam. Sokszor csalta az exet, boldogtalan volt de a gyerekek miatt nem lépett. 3 éve élünk együtt. 2 gyereke van, 11 F és 14 L.
Van pénze de nem vett a valas után lakást. Az én családi házamba élünk. Az elején igyekeztem mindent megtenni a gyerekekért és teljesen rendben is volt minden, a kisfiú szeret velem aludni. Viszont egy idő után párom részéről jöttek az elvárások. Tanuljak velük. Játszak többet. Nem jó így nem jó úgy.... A gyerekek nagyon rendetlenek. A wc sokszor nincs lehúzva, WC guriga a földön, mosatlan ahol épp landol, párnák takaro a földön, beágyazás semmi. Kértem párom h a saját házamba ne legyek már cseléd. Eljutottam odáig, h utalom ha jönnek. Sőt a páromat megkertem h vigye el őket húsvétkor pár napra...nem hiányoznak, abszolúte. 1 hónapja érzem azt, hogy a párommal sem oké valami, össze vagyok zavarodva. Ki volt hasonló szituban?????
A gyerekek amúgy 2 hetente vannak itt 5 napra.
Most azt kapom, h én miattam lépett, neki nincs semmilyen, nulláról kell kezdeni..... és hogy nem igaz, hogy nincs kötődés a gyerekekhez.....
Lehet,hogy albérlet lesz a megoldás. De ez így tovább biztos, hogy nem, hogy ide hozza őket. Elegem van és besokalltam.Mondjuk én is jól elbasztam, mert nekem is rá kellett volna szólni a gyerekekre de azt hittem ha szólok az apjuknak az elég. Hát nem volt az, mert ettől szarabbul éreztem magam. :(
2023. ápr. 8. 14:49
22/59 anonim válasza:
A kérdés az az volt, hogy a párod nem fog vérig sértődni?
Szerinted nem fog ezért szakítani?
2023. ápr. 8. 14:53
23/59 A kérdező kommentje:
Most, hogy elmentek húsvétra és tudja, hogy egyedül akartam lenni csak elérte, hogy ne érezzemagam jól.... lebaszott, hogy nem keresem, hogy nem írok üzeneteket majd direkt viberen hív videó üzenetben, hogy a gyerekek is tudjanak bekoszonni. Nem érti, hogy sok volt belőlük.... csak erőlteti őket... Ha szemét vagyok szemét, én nem fogadtam a videót, sima hivassal hívtam vissza... Úgy érzem néha, mintha lelkileg sanyargatva lennék.
2023. ápr. 8. 14:53
24/59 A kérdező kommentje:
Nem fog, mert felmerült ez is ideiglenes megoldásként.
2023. ápr. 8. 14:54
25/59 anonim válasza:
Sajnos simán lehet, hogy főleg a házad miatt van veled. :-( Eleve megcsalta az exét, de a gyerekek miatt nem lépett duma sántít. Önazonos szülő pont a gyerekeiért változtat, megcsalni a másikat tisztességtelen. Én kiraknám a szűrét. Szerintem vizsgáld meg jobban, hogy mi motiválta, amikor összejött veled.
2023. ápr. 8. 14:54
26/59 A kérdező kommentje:
Az, hogy belém szeretett. Ezen nincs mit vizsgálni, ez tagadhatatlan, hogy így volt. Húsz éves volt a házasságuk.
2023. ápr. 8. 14:57
27/59 anonim válasza:
Ertelmezesem szerint a kerdezo volt a szereto, akivel csalta a nejet.
2023. ápr. 8. 14:57
28/59 anonim válasza:
#24:
Végül is csak 4-7 évet kell várnia az albérletben, hogy a gyerekek nagykorúak legyenek. Nem olyan sok az! :)
2023. ápr. 8. 14:59
29/59 A kérdező kommentje:
Azért lehet addig tudnánk rendezni ha látnám benne is a fejlődést és azt, hogy nem rak rám annyi terhet és egyedül is megold velük sok mindent bár nyilván érzem rajta, hogy neki ez eredeti állapot lenne a legkenyelmesebb.... sokszor azt veszem észre, hogy nem tud velük mit kezdeni.
2023. ápr. 8. 15:03
30/59 anonim válasza:
Gyerekes FFI sose kéne,te mindig az utolsó leszel csak,és az ilyen az mindig pótanyàt keres.és fizeti a gyerektartást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!