Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?
A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.
Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.
Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.
A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.
Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.
Miről beszélsz te normáltalan? Minden embernek jár(na) az, hogy a párja, aki elvileg szereti, ne legyen agresszív meg követelőző a szex terén (meg más téren sem) és ne akarjon tudatosan olyat erőltetni rá, amiről TUDJA, hogy fájdalmas és rossz élmény. Ilyen érzéketlen, önző tahók, akiknek a seggbekuki a legfontosabb, keressenek maguknak egy homokost, aztán azzal mehet az anál. Gondolom azzal is rendben lennél, ha a nőd akarna egy műbrokit a seggedbe gyömöszölni, ugye?? Vagy az már talán nem tetszene?
A szexre alapvetően a punci való, akinek nem felel meg és nem elégséges a nő nemiszerve és mindenképp az ánuszra izgul, az nem értem minek van nővel. Az, hogy valamihez nincs kedve az embernek és az hogy valami taszítja, fájdalmas, rossz érzés és nem akarja az baromira nem ugyanaz a kategória, ezt max egy értelmi fogyatékos nem tudja felfogni.
A.: A nők jobban tennék, ha ismerkedéskor, már az első randin a szexről beszélnének...és csinálnák a pasival, nem pedig a keresetről érdeklődjenek. Akkor kiderülne, hogy a pasi perverz-e, impotens-e,...
B.: Kinek mi a fétis és perverzió? Én férfiként kaptam már meg, hogy nem jó velem a szex, mert puhány vagyok. És amikor elmondtam, hogy igen, van kis hasi párna, akkor a csaj közölte, hogy az nem gond, de az igen, hogy ő a pofont, hajhúzást, és fojtást szereti.
Én szeretem a fülbe nyalást és fülbe puszit. Itt meg olvastam, hogy sok nőnek az undorító.
61. "ha a nőd akarna egy műbrokit a seggedbe gyömöszölni, ugye?? Vagy az már talán nem tetszene?"
Képzeld el hogy van akinek tetszene pl nekem is. És egyikünk se homi. Az hogy ennyire nulla a szexuális tudásod/érdeklődésed az a te szegénységi bizonyítványod.
Van ugye aki szexelni szeretne, és vannak az olyanok mint te akik szerint csak az a fontos hogy nekik jó legyen, a párjuk meg férfi kuss a neve.
64. Ja, és ne feledd! A férfi SOHA, nem lehet fáradt a szexhez!!! Vezettél 400km.-t? Nem gond! Lenyomtál egy 24-órás ügyeletet? Nem gond! Ha nem tudsz/akarsz dugni, akkor:
- impotens vagy
- szeretőd van
- meleg vagy
- meleg szeretőd van
A nők szerint.
A férfiak szerint is.
Rengetegszer hallottam férfiaktól, hogy a szexhez soha nem fáradtak. Ez ilyen macsóskodás.
"vannak az olyanok mint te akik szerint csak az a fontos hogy nekik jó legyen, a párjuk meg férfi kuss a neve."
Értelmi fogyatékos vagy talán? Csak úgy 3-4x írtam le, hogy a szex a KÖLCSÖNÖS élvezeteken kéne alapuljon és senkire nem lehet semmit ráerőltetni, amit nem akar, mert fájdalmas/taszító/undorító/stb számára. Plusz a világért se zavarjon, hogy itt éppen a drága pasi az, aki egyedül magára gondol, le sem szarja, hogy a kérdező PRÓBÁLTA MÁR az anált és FÁJT neki, neeeem, kit érdekel, ő inkább hetek óta erőlteti egyre agresszívabb és suttyóbb stílusban, hogy igen is hadd dughassa seggbe. Aki tudatosan akar rosszat a másiknak és tudatosan akar neki fájdalmat okozni az egy érzéketlen, elmebeteg paraszt. Biztos hatalmas kaland lehet úgy dugni valakit, hogy ő közben látványosan szenved, undorral csinálja és fájdalmai vannak.
Az én szexuális érdeklődésemről és tudásomról pedig halvány gőzöd sincs, szóval kár a gőzért. Én egy olyan férfi felesége vagyok, aki tisztel, szeret, megbecsül (ahogy én is őt) és aki a büdös életben nem süllyedne arra a degenerált, hulladék szintre, hogy erőltessen számomra egyértelműen kellemetlen és fájdalmas dolgokat a szexben. Hálistennek vannak még normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!