Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?

Figyelt kérdés

A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.

Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.

Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.

A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.

Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.

2023. márc. 17. 14:48
 111/153 anonim ***** válasza:
84%
Fuh, de izgul, hogy recskázhat.
2023. márc. 18. 17:24
 112/153 anonim ***** válasza:
74%
Aha, azért vagyok egy prűd senkiházi szerinted, mert nem akarok anált, meg mert egy sz.ar selejtnek tartom azt a "férfit" aki nem akar vaginális szexet? :D
2023. márc. 18. 17:24
 113/153 anonim ***** válasza:
100%

97 Ha nem inged, minek is veszed magadra?? Akkor az biztos egy másik másfél pipás volt, nem te, nem látom hol a probléma.

Én SENKIT nem b.uziztam le, szóval ne adj szavakat a számba, köszi.

"Ha a pasiktól minden is elvárt, akkor a nők felé is vannak elvárások."

Kérlek mutass már rá, hogy hol írt akárcsak hasonlót ahhoz, hogy a pasiktól minden elvárt??! A kérdés eleve arról szól, hogy a pasi vár el olyat a barátnőjétől, amit nem akar, mert fájdalmas számára. Érdekelne ebből hogy sikerült eljutni addig, hogy a pasiktól minden elvárt. 🤷🏻‍♀️

Senki nem mondott olyat, hogy a pasiktól minden elvárt és a nőknek nem kell semmit tenniük. Egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, a szex viszont akkor is a kölcsönös élvezetekről szól, ha megfeszülsz is és nem, nem lehet semmi olyat elvárni a másiktól, amit ő nem akar! Pláne nem olyan dolgokat, amik nem tartoznak a "szokásos" közülési módszerekhez, márpedig az anál ilyen. Az ilyen keressen magához valót, ne pedig a másikra akarjon erőltetni számára egyértelműen taszító/fájdalmat dolgokat. Nem tudom ennek melyik részét nem lehet megérteni.

Hogy lehetne már egy lapon említeni azt, hogy tudatosan akarok a másiknak fájdalmat okozni és erőltetem rá csak azért is, azzal hogy épp nincs kedvem elmenni pl egy shopping túrára?? Ne vicceljünk már, köze nincs a kettőnek egymáshoz.

2023. márc. 18. 17:30
 114/153 anonim ***** válasza:
0%

És egy más kompromisszum?

Én elfogadom, hogy nincs anal. És nem is lépek félre!

Cserébe én is kérek 1 dolgot! SOHA ne legyél terhes. Nem akarok SOHA babát. HA, véletlen terhes leszel, old meg, de én SOHA ne tudjam meg!!!

2023. márc. 18. 17:50
 115/153 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kompromisszum kérdése, hanem megbeszélésé.

De itt a válasz, hogy miért fél a puncitól.

2023. márc. 18. 17:51
 116/153 anonim ***** válasza:
0%

117.

Igaz! 40 múltam. Volt jó pár barátnőm, szeretőm, és a prostikat sem vetem meg. De hiszed vagy sem, én SOHA, még a sok éves kapcsolataimban sem dugtam gumi nélkül. Nem akarok babát. SOHA! Sőt, én tényleg elköttettem, pontosabban elvágattam, így eleve vaktöltényt lövök. Engem nem fog csőbe húzni senki.

2023. márc. 18. 17:56
 117/153 anonim ***** válasza:
2023. márc. 18. 18:03
 118/153 anonim ***** válasza:
81%

118, én nem akarok gyereket. Az egyik célom, hogy összeszedjem a pénzt, hogy valamelyik szomszédos országban elköttessem magam.

Tudod, milyen ritka az a férfi, aki vállalja is a sterilizációt? Ezért tisztellek. A fél karomat odaadnám azért, ha találnék olyan férfit, aki nem csak bizonygatja, hogy nem kell neki gyerek, de tesz is érte.

De soha nem kéne olyan, aki seggbe akarna dugni, vagy szopatni akarna. Ez a társkeresés tragédiája, valaki az egyik dologban tökéletes, a másikban - számomra - deviáns.

2023. márc. 18. 18:03
 119/153 anonim ***** válasza:
68%
120 Szlovákia. Sokan beszélnek magyarul, a magánkórházaik jól felszereltek, és simán 1 napos sebészetben, laparoszkópiás módon megoldják.
2023. márc. 18. 18:09
 120/153 anonim ***** válasza:
0%

120.” Ez a társkeresés tragédiája, valaki az egyik dologban tökéletes, a másikban - számomra - deviáns. “

Nálunk is ez van. Minél értelmesebb egy nő, annál kevésbé nyitott a szexben. Persze csak általánosságban.

2023. márc. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!