Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?
A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.
Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.
Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.
A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.
Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.
Imádom hogy először azt írja hogy ha valakivel kipróbálta akkor neki is jár és ne csodálkozzon ha elhagyják stb.
Aztán mikor mindenki letámadja hogy mekkora féreg akkor már "jaj nekem csak az a bajom hogy lebziztal".
De véletlenül se ő volt mind, áh dehogy.
"Istenkém, vállalja a nő is hogy nem lessz és nem akar. Attól hogy a férfi megteszi a részét, a nőnek is kell. Egyrészt fel kel fogja hogy nem lesz. Másrész a “sterilizálas” se 100% ha becsúszik mi lessz? Vállalja hogy elvetetti."
És ezt amúgy hogy kell elképzelni?? Ha a férfi el van kötve, akkor a terhesség ki van zárva, szóval abortusznak nem igazán van létjogosultsága. Ezt az elején közölni kell a nővel, hogy tisztában legyen, ha gyereket akar, akkor nem egymást keresik.
Ha viszont a férfi nincs elkötve és tisztázták, hogy nem akarnak gyereket, akkor alap a védekezés, DE ha a nő ennek ellenére mégis teherbe esik, akkor a döntés kizárólag az övé. Nincs olyan, hogy vállalja, hogy elveteti! Ezt mégis hogy? Előre szerződésbe kéne foglalni vagy mi? Nem mintha egy ilyen megállapodás érvényesíthető lenne. Talán erővel elviszi a kórházba? Senkit nem lehet sem szülésre, sem abortuszra kényszeríteni. Egyet tehet ilyenkor a férfi, hogy nem vesz részt a gyerek nevelésében/életében, de gyerektartást akkor is fizetnie kell..
127 Hol külföldön? Én egyedül Svédországról tudom, hogy volt ilyen indítvány, de szerintem abból sem lett semmi. Bár végső soron lényegtelen is, mert mi nem külföldön vagyunk, hanem Magyarországon, itt pedig nincs lehetőség semmiféle jogi abortuszra, tehát ez továbbra sem megoldás a felvázolt helyzetre, miszerint a nő vállalja, hogy elveteti. Ha nem vállalja, akkor a férfi fizetni fog, mint a katonatiszt, ez van.
128 Mivel rettentően minimális az esélye annak, hogy valaki elkötés után is teherbe ejtsen egy nőt, így ezt nem említettem, de rendben legyen. És mi lenne a lényege ennek, ha már így kiemelted? Szóval el van kötve a férfi, de húzna ugyanúgy gumit, nehogy valahogy mégis teherbe ejtse a nőt? Vagy hogyan kéne a nőnek kivenni a részét a védekezésből, miközben a férfi el van kötve...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!