Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?

Figyelt kérdés

A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.

Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.

Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.

A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.

Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.

2023. márc. 17. 14:48
 131/153 anonim ***** válasza:
5%

128. "Vagy hogyan kéne a nőnek kivenni a részét a védekezésből, miközben a férfi el van kötve...?"

- spermaölő hab/zselé

- pesszárium/vatta/citrom/...

- spirál

- injekció

- tabletta

- elkötés

- "kipakolás"

- anal, oral, kézimunka,...

- női óvszer

- esemény utáni

- hüvelyöblítés

Férfiként is tudom, mert tanították az egyetemen.

2023. márc. 19. 13:09
 132/153 anonim ***** válasza:
100%

"- spermaölő hab/zselé"

Megszakítással kombinálva oké, de körülményes, spontán szex lehetetlen. Ettől függetlenül néha-néha rendben van.

"- pesszárium/vatta/citrom/..."

A pesszárium is körülményes, valamint önmagában nem is annyira biztonságos, szóval jó spermaölő szerrel kombinálni, ami még duplán körülményessé teszi így.

"- spirál"

Kockázatos, erős vérzést okozhat, nem szívesen helyezik fel olyan nőnek, aki nem szült. Amelyik pedig még hormonos is, az duplán gáz.

"injekció

- tabletta"

Nem képzelheti egy faszi sem, hogy hormont fogok szedni.

"- "kipakolás""

Persze, kipakoltatom a hasi szerveim egy pasas kedvéért, vállalva ezzel a hormonális problémák kockázatát. Na meg azt, hogy ha találok egy olyat, aki nem emberi hulladvány, és mégis szeretnék gyereket, akkor vele se lehessen. :D

"- elkötés"

Lást előző, utolsó mondat.

"- anal, oral, kézimunka,..."

Az anált megtárgyaltuk. Nem fogja nekem oda dugni soha senki.

Orál, kézimunka, mint védekezési módszer? Megint ott tartunk, hogy degenerált selejteket miért is vennék férfi számba?

"- női óvszer"

Miért kéne női, amikor van sokkal hatékonyabb és biztonságosabb férfi óvszer?

"- esemény utáni"

Ez alkalomadtán adódó "balesetekre" van, nem rendszeres védekezési módszer.

"- hüvelyöblítés"

Ez először is nem védekezés, másodszor pedig ugye tudod, hogy rendszeresen végezve tönkreteszi a nőt ott? A hüvelyt nem öblítgetjük, védekezési céllal pedig még úgy sem.

Ha ezek bármelyikét is nyomatná, kényszerítené a párom, akkor nemcsak kidobnám a francba, hanem úgy aláznám, akkorát rúgnék bele, amekkorát csak tudok, és biztos lehetne benne, hogy az összes ismerőse hallana onnantóll egyet s mást róla.

2023. márc. 19. 13:23
 133/153 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a vattát és a citromot kihagytam. WTF?
2023. márc. 19. 13:24
 134/153 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom milyen egyetemre jártál, de a helyedben önként adnám vissza diplomám és követelném a pénzt, ha ilyen marhaságokat tanítottak.

Hüvelyöblítés??? Mármint kimosni a spermát?? Te jó ég, remélem ezt viccből írtad. Öblögetheti magát egészen nyugodtan, SEMMIT nem ér, a spermát NEM lehet kimosni.

Vatta/citrom: ???? Mi van ??

Elkötés/kipakolás: Elkötni idehaza nem lehet csak bizonyos feltételek megléte mellett, ráadásul a nőknek bonyolultabb és kockázatosabb az elkötés, mint a férfiaknak, tehát ha egy adott pár nem akar gyereket, akkor a nő elkötése helyett inkább választanak más védekezési formát, pl gumit, ami senkinek nem jár eü kockázattal. Kipakolni pedig senkit nem fognak sehol, kivéve ha az orvosilag valóban indokolt. Nem gondolhatod komolyan, hogy bármelyik nő is önként felborítja és hazavágja a hormonháztartását azért, mert neked vagy a pasiknak úgy lenne megfelelő. Ez egy nagyon drasztikus és súlyos következményekkel járó műtét.

Az injekció, tabletta mind tartalmaz hormont, ami szintén különféle veszélyekkel (trombózis stb) jár a nőre nézve. Senki kedvéért nem tömném magam hormonokkal, mint ahogy sok más nő sem.

A spermaölő zseléknek nagyon rossz a Pearl indexük, rengeteg nő esik mellette is teherbe, nem véletlen létezik olyan kifejezés, hogy Pharmatex-baba pl.

Anál, orálban egészen pontosan hol a nő öröme?? Egyetlen épeszű nő sem fog lemondani a szex adta örömekről, csak mert őfelségének az felelne meg. Helyette keres egy normális férfit. Ráadásul az anál rengeteg nőnek szóba sem jöhet, fájdalmas, taszító plusz hosszútávon űzve ennek is számos negatív mellékhatása lehet (pl záróizmok bemondják az unalmast, a többit gondolom nem kell részleteznem..)

Szóval a listád 99%-a élből kuka, esetleg a spirál, pesszárium, ami valóban jó lehet, bár nekem van barátnőm, akinek a spirál felhelyezése után minden baja, nyűgje lett, aztán mikor kivették, az összes tünet megszűnt.

2023. márc. 19. 13:26
 135/153 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, az eseményutáni nem védekezési forma, az akkorra való, ha már megtörtént a baj és ez nem cukorka, amit bármikor lehet bekapkodni, ugyanis óriási hormonlöket.
2023. márc. 19. 13:27
 136/153 anonim ***** válasza:
100%

Vatta, citrom :D

Ez meghibbant :D

2023. márc. 19. 14:03
 137/153 anonim ***** válasza:
100%

131

Dugjon veled anyukád, a többi nőt meg hagyd inkább békén.

2023. márc. 19. 14:03
 138/153 anonim ***** válasza:
0%
Nem unjátok még? Egyszerű a megoldás: Le kell cserélni a nőt, egy működőképesre.
2023. márc. 19. 14:11
 139/153 anonim ***** válasza:
96%
Szóval az a működőképes nő, aki engedi seggbe és hajllandó citrommal/vattával "védekezni"? :D
2023. márc. 19. 14:17
 140/153 anonim ***** válasza:
100%
A pasit kell lecserélni működőképesre, aki nem erőltet rá a szeretett nőre olyat, amit az nem akar és amiről tudja jól a beteg állítja, hogy FÁJ NEKI!
2023. márc. 19. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!