Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?

Figyelt kérdés

A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.

Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.

Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.

A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.

Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.

2023. márc. 17. 14:48
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/153 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom elképzelni, hogy egy szexuálpszichológus azt mondaná, hogy kívánni az anális szexet, a "bőnyálas szopást", de a vaginális szexet nem 100%-osan rendben van egy magát heteronak valló férfitól.

Mert ha azt mondod, taszítanak a nők, az oké. Taszít az orál, oké. De csak a vaginális szex, a hetero szex lényege taszít, az érthetetlen.

2023. márc. 18. 15:00
 92/153 anonim ***** válasza:
96%
90, te sem tudsz szopni, szóval majd ha úgy nyelsz, mint kacsa a nokedlit, panaszkodhatsz.
2023. márc. 18. 15:01
 93/153 anonim ***** válasza:
0%
92. És a pénisz másik végén állok.
2023. márc. 18. 15:03
 94/153 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Úgyhogy csitt.
2023. márc. 18. 15:04
 95/153 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy direkt vagy értetlen? Nem az anállal van a baj és nem is a szopással. Hanem ha ki van jelentve, hogy a punci nem kell, és csak az anál és a szopás van kiemelve.
2023. márc. 18. 15:38
 96/153 anonim ***** válasza:
100%
Én annak a másfél pipás agytrösztnek írtam a válaszaim, aki itt vergődött, hogy jó akkor majd a csaj se hisztizzen, ha a pasinak nincs kedve valami programhoz pl (mintha egy lapon lehetne említeni a két témát..🤦🏻‍♀️) meg előadta a hattyúk halálát, hogy jaj szegény pasiknak csomót kell kötniük a farkukra, bezzeg a nők! Na ő biztosan nem tud szöveget értelmezni, ugyanis senki nem mondta, hogy a pasinak kuss, de neki muszáj volt kiforgatnia a lényeget. Azt írta mindenki, hogy aki ilyen szinten erőszakoskodik és rá akarja venni a nőjét az análra, miközben pontosan tudja, hogy fáj és rossz neki, magyarul direkt akar fájdalmat okozni neki, az egy elmebeteg barom, akit ki kell vágni, mint macskát szarni. Ha neki nem kielégítő a nő puncija és mindenkit segget akar tömködni, akkor a) keressen nőt, aki ezt élvezi b) keressen egy passzív meleget, de a szex továbbra is kölcsönös élvezetről szól, úgyhogy ne azzal erőszakoskodjon, aki nem akarja, ennyi!
2023. márc. 18. 15:45
 97/153 anonim ***** válasza:
0%

96. “ erőszakoskodik és rá akarja venni a nőjét az análra, miközben pontosan tudja, hogy fáj és rossz neki, magyarul direkt akar fájdalmat okozni neki, az egy elmebeteg barom, ”

Ez csak a te berögződésed hogy én ezt mondom. Én ezt egy percig nem vitattam. De ha ennyire úgy érzed kérlek mutass rá arra a részre ahol én ezt vitattam.

Továbbra is az a baj hogy leb@zizátok azt aki anált akar.

Csak mivel érzitek hogy nincs igazatok, csak azt ciki beismerni, terelni kell a témát.

“ jó akkor majd a csaj se hisztizzen, ha a pasinak nincs kedve valami programhoz pl (mintha egy lapon lehetne említeni a két témát..🤦🏻‍♀️)”

Ha a pasiktól minden is elvárt, akkor a nők felé is vannak elvárások.

Ha nem tudsz teljesíteni oké szakítani. És bazira nem oké rákényszeríteni a másikra azt amit akarsz. De ne állítsuk már úgy be mintha csak a nőknek kéne teljesíteni hogy legyen párjuk. K@rv@ra kihasználjátok ti is hogy a másiknak alkalmazkodni kell, ha akar valamit, nem csak mi férfiak. Szóval igen lehet egy lapon említeni a kettőt.

2023. márc. 18. 16:45
 98/153 anonim ***** válasza:
100%
#96 szerintem minden ellenkező, vitatkozo választ ugyanaz a degenerált adta, csak elfogytak az érvek (meg nagyon nem is voltak) aztán most úgy csinál mintha ő csak ezt meg azt mondta volna
2023. márc. 18. 16:46
 99/153 anonim ***** válasza:
96%

"92. És a pénisz másik végén állok."

Biztos? mert úgy néz ki, nem azon a végén szeretnél lenni.

2023. márc. 18. 16:50
 100/153 anonim ***** válasza:
0%
98. Bőséges irt más is. De ne hidd el ha nem akarod.
2023. márc. 18. 16:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!