Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?

Figyelt kérdés

A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.

Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.

Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.

A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.

Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.

2023. márc. 17. 14:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/153 anonim ***** válasza:
98%

40

Senkit nem érdekel az alja, trash világképed és ismerősi köröd.

2023. márc. 17. 15:53
 42/153 anonim ***** válasza:
100%

40

Mi köze a te foglalkozásodnak az análhoz? A pasik is ugyanugy megkerdezik, mit dolgozik a nő. Ha pénzert akarsz analt venni, akkor keresd fel az erre szakosodott szolgaltatókat.

És? Mi a furcsa benne? A csaj rájött, hogy más csajokkal szereti az ilyesmit. Vagy csak a pénzért. Vagy változott. És???

2023. márc. 17. 16:18
 43/153 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor ha én azt kérem tőled, hogy b.uzlj egy másik pasival, megteszed? Leszopnál egy másik férfit? Análba vágnád, vagy ő téged, csak mert engem ez izgat? Vagy ha azt kérem, hogy idd meg a saját spermád, megteszed? Csak azért hogy a kedvembe járj?
2023. márc. 17. 16:20
 44/153 anonim ***** válasza:
95%
Cumi meg popi... aki baba szavakat használ a szex leírásához, azt simán lecsukatnám.
2023. márc. 17. 16:23
 45/153 anonim ***** válasza:
3%
44. Itt muszáj, mert letilt az oldal, ha felnőttként írsz.
2023. márc. 17. 16:33
 46/153 anonim ***** válasza:
96%

Nem tilt. Én rendszeresen leírom, hogy szopás, anál, és nem vagyok tiltva.

Sőt, a baszni szót nem is kell kicsillagozni.

2023. márc. 17. 16:35
 47/153 anonim ***** válasza:
5%
Egyelőre :D
2023. márc. 17. 16:36
 48/153 anonim ***** válasza:
96%
Várom a választ a kérdésemre, hogy ezekben te benne lennél-e? De mivel szépen kikerülöd a választ, tudjuk, hogy nem.
2023. márc. 17. 16:36
 49/153 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes felnőtt emberek nem az analrol beszélnek az első randin. Nyugi, majd ha felnősz megtanulod.

Kérdező: régebben volt itt egy dettó ugyanilyen kérdés. Azóta nem sikerült kidobnod vagy kamu gumicsont az egész amit újra és újra bedobsz?

2023. márc. 17. 16:42
 50/153 anonim ***** válasza:
100%
Bantalmazo kapcsolat. Szabadulj meg tole!!
2023. márc. 17. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!