Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy az ilyen formátumú anál mánia bőven ok a szakításra?
A párom teljesen megbolondult, amikor megtudta, hogy volt egy nagyon toxikus kapcsolatom, ahol is én szerelmes voltam, a srác pedig szórakozott velem, megcsalt, stb. Én ennek a srácnak engedtem egyszer-kétszer az anált, mert kikönyögte, de egyáltalán nem élveztem.
Azóta felnőttem annyira, hogy becsülöm már annyira magam, hogy nem engedek semmi olyat, amit nem szeretek.
Egy buta barátnőmtől tudta ezt meg, részegen fecsegett neki ilyeneket egy házibuliban.
A párom először fel lett csigázva, hogy ki se nézte volna belőlem, és, hogy próbáljam ki vele is. Nemet mondtam, és kifejtettem az okokat. Akkor tovább könyörgött heteken át, és folyton azt mondta, hogy ő nem olyan, mint az a srác, lehet vele élvezném. Továbbra is nemet mondtam.
Az elmúlt héten meg már átment sértegetőbe és agresszívba, és a veszekedés hevében elhangzott tőle olyan, hogy a bukó rosszfiúnak lementem kutyába és a csicskája voltam, mindent engedtem, és neki, aki felvállal barátnőnek és szeret, persze nem engedek semmit, és nevetségesen túráztatom egy nyomorult análért, meg az is mi már, hogy egy olyan alaknak alá feküdtem, őt meg hónapokig túráztattam mire végre szexeltünk. Szerinte én őt megalázom.
A nők meg (meg úgy normális emberek, tehát nem a kérdező pasijához hasonló beteg f.szok) rühellik az agresszív, elmebajos vadbarmokat, akik TUDJÁK, HOGY ROSSZ a másiknak az az adott dolog, de mégis heteken, hónapokon át nyüstölik vele a szeretett nőt, majd el kezdenek agresszívak lenni és neki áll feljebb!
A szeretet NEM azt jelenti, hogy olyat teszek meg a másiknak a kedvéért, ami nekem egyértelműen rossz és fájdalmas. Miféle elmebeteg definiálja a szeretet azzal, hogy bármit megteszek zokszó nélkül?? Aki valóban szereti a másikat, az a büdös életben nem várna el tőle olyat, amiről pontosan tudja, hogy a másiknak fájdalmas/kellemetlen/rossz érzés stb.
15:
Az nem jut eszedbe ilyenkor, hogy azért nem akarja már veled megtenni, mert esetleg akkor nem volt jó neki?
Rossz élmény volt az egész, lehet hogy pont traumaként élte meg (lehet hogy sérülése is keletkezett).
Kipróbálta, de neki nem volt jó, köszöni szépen többet nem kér belőle, teljesen mindegy ki volt/ki lenne a partner!
Sok dolog van az életben amit egyszer kipróbál valaki és utána azt mondja hogy soha többet.
Nehogy már kényszerítve legyen bárki is bármire egy párkapcsolatban (teljesen mindegy hogy férfi vagy nő az illető).
"17. Gyantás szőrtépés mehet, életveszélyes fogyókúra mehet, életveszélyes és drága plasztika is. De az anal fáj, ezért nem. Ugye?"
Hát bocs, nálam nem játszik egyik sem. Jó nekem a borotva, az egészéges étkezés + sport kombó, a plasztikára sem akkor sem lehetne rávenni, ha ingyen lenne.
És nem, nem engedem az anált sem.
Sőt, odáig megyek, hogy elvárom, hogy orgazmust okozzon nekem a párom minden egyes együttlétnél, pedig az előző 2-nél megvoltam úgy is, hogy maximum megjátszottam, és hagytam, hogy mindent úgy csináljanak, ahogy akarnak, annyi ideig, ameddig akarják.
""17. Gyantás szőrtépés mehet, életveszélyes fogyókúra mehet, életveszélyes és drága plasztika is. De az anal fáj, ezért nem. Ugye?""
Jó. Majd előbb téged sggbe dugunk egy nagy dildóval, aztán mondhatsz véleményt, te szerencsétlen. Úgy hajítanám ki a hozzád hasonlókat, hogy levegőt sme kapnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!