Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? A páromnak van gyereke a volt
felesegetől, a gyerek rendszeresen itt van, bármikor
amikor megbeszélik, ez nem is zavar, de én
kívülállónak érzem magam,
Figyelt kérdés
Nekünk nincs gyerekünk a párommal, a felesége sem vagyok, a párom kihangosítva is beszél a volt feleségével, tehát tudom hogy semmit sem titkol előttem,ár évek óta elvalt mikor megismertem, mi még egy éve sem vagyunk együtt, de nagyon féltékeny vagyok, hogy a volt feleség beszél bőven a párom rokonaival, tudom a gyerek miatt, nekik ott a gyerek a volt házasság, engem meg semmi nem köt össze a párommal bár 2 hét után összeköltöztünk, rendszeres rosszulléteim, hányinger pánik jön rám ha a volt feleség szóba jön, főleg ha telefonálnak, majd ők mindent megbeszélnek a párommal amihez nekem jópofát kell vágni, ez valamikor megszűnik bennem ez a senki vagyok érzés? Meg túl korai az esküvő és a gyerek téma, de úgy érzem addigra megőrülök
Kérdező komolyan. Attól hogy hatszor kiírod még nem lesz jobb. Keress fel egy családterepeutát, mert neked szakember segítségére van szükséged, ez világos, vagy hagyd már ott azt a szerencsétlen pasast, hadd találjon valaki értelmesebbet.
2022. dec. 14. 11:55
22/30 anonim válasza:
Neked tényleg csak egy szakember tud segíteni, nem rosszból mondom. Leírhatnám, hogy értsd meg, hogy ha a másik nő kéne neki, vele lenne, de ez téged nem győzne meg.
Összejöttél vele, ezzel elfogadtad, hogy neki csomagja van. Ebben nem lesz kompromisszum, az a gyerek (és ex) létezik, akkor is, ha földhöz vered magad minden alkalommal, mikor újra és újra képen vág a valóság. Neked kell változz ebben az esetben, a pszichológus ebben tud segíteni.
Ha meg erre a konfliktusra gyereket vállalnátok, házasodnátok, borítékolhatóan elválnátok pár éven belül. Onnan meg te is ex lennél, méghozzá a rosszabbik fajtából.
2022. dec. 14. 12:01
23/30 anonim válasza:
Ezen semmiféle pszichológus nem tud segíteni, mert nem fogja eltüntetni a volt feleséget meg a gyereket. Az egyetlen megoldás kiszállni az egészből, mert ez csak rosszabb lesz. Szerintem a kérdező ezzel tisztában van, a kérdést is csak azért teszi fel, hogy kiírja magából azt, ami nyomasztja. Itt arc és név nélkül beszélhet róla. Segíteni senki nem tud, sem mi, sem más, és ezt ő is tudja.
N
2022. dec. 14. 12:08
24/30 A kérdező kommentje:
A változás azt jelenti, hogy mindent eltűrök és jópofát vágok hozzá? Mert akkor tényleg nem lenne probléma, de ha valami rosszul esik a gyerektelen félnek akkor is fogadjuk már el basszus, ne csak a jaj szegény pasi jobbat érdemel mert te nem tudod elfogadni, milyen helyzetbe kényszerítenek gyerekesek a gyermektelen félt ez számomra undoríto már, mindenbe bele van mászva az ex
2022. dec. 14. 12:12
25/30 anonim válasza:
#24 es akkor minek nyígsz itt órákon meg több tucat kérdésen keresztül!!?? Ott kell hagyni és kiszállni az egészből. Ennyi. Tök felesleges még másik 8 kérdést is kiírni. Kezd már unalmas lenni. Nem kell gyerekes pasival kezdeni kölykökkel meg exanyucival és nincs probléma. 🤷
2022. dec. 14. 12:24
26/30 anonim válasza:
Kérdező, a pszichológus abban segít, hogy közösen feltárjátok honnan fakadnak az érzéseid és ezen dolgoztok. Amikor ilyen erős érzések vannak az nem feltétlenül a helyzetről, hanem inkább rólad árulkodik. De ha nem változtatsz, ne várj változást. Igen ez egy baromi nehéz helyzet, megértem, de ha ennyire bánt tegyél ellene, elmehettek ketten a pároddal is terapeutához.
2022. dec. 14. 12:56
27/30 anonim válasza:
Na akkor írok, csak azért, hogy normális választ is kapj. Átérzem a helyzeted, én is ebben voltam, azzal a külömbséggel, hogy nálunk az ex nem volt normális, nem is kezelte normálisan a helyzetet, mindenért örjöngött, utólag gyanítjuk, hogy ennek az lehet az oka, hogy nem is a párom volt a közös gyermekük apja vér szerint. Azóta már nem is tartják a kapcsolatot. Nekem pl sokat segített, hogy én elmondtam őszintén a páromnak mi bánt, mi nem tetszik, nem mondom, hogy nem voltak emiatt vitáink, ugyanis a legtöbb elvált pasi meg van győződve róla, hogy úgy kell ugrálni ahogy az ex fügyül a gyerek miatt. Én azt mondom egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni és a legtöbb hozzászólónak nincs abban igaza, hogy neked el kell fogadnod a helyzetet. Szerintem ülj le a pároddal, mond el a saját nézőpontod, hogy hogyan érzel, sőt, hogy te szeretnéd ha nem beszélne ennyit az exével feleslegesen, elvégre semmi közük egymáshoz. Elméletben csak a gyerekkel kapcsolatban kellene hogy beszéljenek, az pedig nem hiszem, hogy napi szintü dolog. Azért meg ne hívja fel az ex, hogy vele beszélje meg milyen napja volt, mert ez tényleg túlzás, azért ennyire nem kell jóban lenni.
2022. dec. 14. 13:17
28/30 anonim válasza:
Amigy mar napok ota arasztod el a gyakorit ezekkel a kerdesekkel. Es ez meg csak elmelet, meg bele se mentel a surujebe, meg nem volt eletreszolo konfliktusod a gyerekkel, de mar most olyan tuneteket produkalsz hohy felo az hogy atmesz bantalmazoba. Majd ga a gyerek beszol, veszekszik veled, baromira nem fogod tudni felnott modjara kezelni. Szerintem a szita bence gyilkosa is vhol ilyen erzelmekkel kezdte a tortenetet es eszkalalodott. A sajat erdekedben is hagyd ltt a pasit. A legtobb no igenis tudna kezelni szepen a helyzetet, sot. Te viszont a kozelebe se vagy ennek, akkor miert erolkodsz? A parod nem is sejti mi megy benned vegbe, tuti egybol dobna, hisz talalna alkalmasabb not ezt a helyzet. Hagyd ott mielott mindenkinek rossz lesz, eleg beteg ember vagy.
2022. dec. 14. 18:34
29/30 A kérdező kommentje:
Ezt kikérem magamnak! Én mondtam páromnak hogy bármikor jöhet a gyerek ide lakni ha szeretne és az anyuka engedi, nem a gyerek hibája a válás,amúgy sem bántanék egy gyereket, a volt feleség hívja állandóan a párom, és mindig a képbe van, a gyerekkel nincs konfliktus mert semmibe sem szólok bele ami vele kapcsolatos, az apja és anyja neveli, én max játszok vele és beszélgetek, tudom hol a helyem, nem vagyok az anyja és nem is kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!