Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? A páromnak van gyereke a volt felesegetől, a gyerek rendszeresen itt van, bármikor amikor megbeszélik, ez nem is zavar, de én kívülállónak érzem magam,
A helyzet az, hogy a párod és exe tudja kezelni a helyzetet, te viszont nem. Kihangosítva beszél telefonon, mert tudja, hogy téged zavarna másképp. Normális körülmények között váltak el, hisz a feleség a gyerek érdekében tartja a kapcsolatot mindenkivel. Ez így kéne legyen, nem valami szappanopera szerű "mindenki utál mindenkit" jellegűen.
TE nem állsz készen erre. TE nem fogadtad el, hogy a párodnak volt előtted valakije akivel gyereke is született.
Döntsd el, hogy ezt tényleg fel akarod-e dolgozni és dolgozz is rajta akár szakemberrel, vagy hagyd a francba a csávót (a gyerek így is sérül, hogy átjáróház lett a házuk női ügyben), mert az önbizalomhiányod mindent tönkre fog tenni.
"És hogy lehet elfogadni? Tűrsz szó nélkül az az elfogadás?"
Hány éves vagy basszus, hogy ennyire végleges a gondolkodásod?
Nem volt ez is már egyszer? És nem, nem fog megszűnni. Ahogy múlik az idő, egyre rosszabb lesz. Akaratod ellenére utálni fogod a nőt meg a gyereket is, és ez megmérgezi a kapcsolatotokat. Nem tudsz ellene tenni, mert ez az érzés teljesen normális, kinél enyhébben, kinél erősebben, de jelen van. Nagyon kevés olyan ember van, aki ezt a helyzetet gond nélkül képes elfogadni, nem csak a nők, a férfiak sem. Elég nagy meggondolatlanság volt tőled két hét után összeköltözni egy utánfutós pasival. Nem tudom, mióta tart ez, de jobb lenne kihátrálni belőle.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!