Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.

Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.

Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.

Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.

Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.

Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.

Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.

Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.

A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.

Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.

2022. szept. 3. 08:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
70%

Minimumra fogod a barátnőt, inkább a barátnőddel bulizol, foglalkozol és semmiképp nem alszik nálad, nem érdekes, hogy külön szoba, valakinél 100 km sem gond, hogy történjen valami, vagy az.

Teljes mértékben van joga féltékenységre és ha te nem tiszteled az érzéseit nem is szereted igazán.

El kéne dönteni, hogy vagy a havernő vagy a barátnő fontosabb végre!

2023. jan. 20. 18:15
 52/52 anonim ***** válasza:
Jól tetted, ennek így kellett lennie.
2023. jan. 20. 23:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!