Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.

Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.

Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.

Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.

Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.

Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.

Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.

Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.

A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.

Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.

2022. szept. 3. 08:02
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

6#

Igen alapvetően azt hiszem igazad van.

Havi egyszer kedvelem stílusát,ennyi pörgés izgalom kell nekem is.

Meg amit nagyon kedvelek benne az a nyitottsága,vele aztán bármilyen témáról lehet beszélni.

Mindig kibeszéljük,hogy aktuálisan miért nem működött ezzel vagy azzal a pasijával a párkapcsolata.

Spoiler:

Azért leginkább,mert egyik sem tudja a tempóját tartani.

2022. szept. 3. 09:10
 12/52 anonim ***** válasza:
86%
Szakíts a barátnőddel, te tuti a havercsajért vagy oda, csak neki nem kellesz.
2022. szept. 3. 09:14
 13/52 A kérdező kommentje:

10#

Kapaszkodj meg, igen

7 év ismertség alatt

( mikor szingli voltam)

2 alkalommal bepróbálkoztam nála.

Ezt teszi egy hetero egészéges férfi.

Az hogy intelligensen elutasított,majd én ezt intelligensen tudtam kezelni

( sértettség nélkül)

Szerintem mindenképpen dicséretes.

És kapaszkodj meg jól tudom magam,olyan nő társaságában érezni ,akitől ma már a barátságán kívül nem akarok semmi mást.

2022. szept. 3. 09:15
 14/52 A kérdező kommentje:

12#

Nem figyelsz

Már írtam tűz és víz vagyunk.

Megbolondulnánk egymás mellett.

Különben is,nem bírnám tartani a tempóját.

2022. szept. 3. 09:18
 15/52 anonim ***** válasza:
85%

Dehogynem akarsz. Ha szabad lenne, és engedné, újra bepróbálkoznál, össze is jönnél vele, mert izgalmas. Annak ellenére, hogy fejben tudod, hogy másokkal is emiatt futitt zátonyra a kapcsolata, és te se bírnád hosszú távon a tempóját. De addig is izgalmas, lehet csodálni, felnézel rá és van mire vágyakozni. És összejönnél vele ha hagyná, reménykedve, hátha lenyugszik picit és mégis bírjátok egymás tempóját.

De minimum megdugnád. Így hogy ne legyen a barátnőd féltékeny? A másik lányt csodálod, ő az elérhetetlen, rá vágysz. A barátnőd meg a szamár :/

2022. szept. 3. 09:20
 16/52 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, párkapcsolat mellett akkor működik egy fiú-lány barátság és akkor elfogadható, ha egyik fél sem akar semmit a másiktól (vagy legalábbis nem az a fél, aki kapcsolatban van). Az, hogy te többször is bepróbálkoztál nála és bejön, nálam elfogadhatatlan lenne. És a legtöbb embernél is.
2022. szept. 3. 09:25
 17/52 A kérdező kommentje:

15#

Látod ez a szomorú amit írsz.

Hol a bizalom?

Egy kapcsolat bizalom és őszinteség nélkül semmit nem ér.

Mindig hűséges voltam és őszinte.Nem adtam rá okot hogy féltékeny legyen.

Én sose voltam a barátnőmre féltékeny,mikor a pasi kollégáival ment céges bulira.

Vagy a pasi haverjaival írogat massengeren.

Azért nem vagyok féltékeny,mert bizom benne,de ez oda vissza működik csak.

2022. szept. 3. 09:30
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
9. Nem gondolod, hogy nem írta le a valóságot 100%ban? De amúgy olvasd el a kommenteket. Aztán vond le a amit kell. Mert ami ott van az rád is érvenyes. Tanulj belőle.
2022. szept. 3. 09:32
 19/52 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak havi egyszer problémás a dolog,akkor kivesz egy szobát és problem solved. Annyi más megoldás lenne azon kívül,hogy nálad alszik,hogy ez így elég karcsú magyarázat. Ráadásul bejön neked (ne mondd,hogy nem,mert egy elutasítástól még nem változnak automatikusan az érzéseid,max elnyomni próbálhatod). Minden sebből vérzik a dolog,így ne várj a barátnődtől semmit. Oké,hogy te elfogadod a fiú barátait,de ő is velük alszik? Gondolj bele...neked nem lehet olyan nehéz,de neki sokkal többet kell eltűrnie.
2022. szept. 3. 09:33
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

"Látod ez a szomorú amit írsz.

Hol a bizalom?

Egy kapcsolat bizalom és őszinteség nélkül semmit nem ér."

Nem érted a lényeget. A bizalmat OTT és akkor játszottad el,mikor elkezdtétek a haverral ezt az egészet. A jelek szerint mindketten tojtok rá,hogy neki ez hogy esik,ezek után mit vársz tőle? Fogadja el,hogy együtt alszol egy olyan lánnyal,aki bejött neked?

2022. szept. 3. 09:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!