Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?
8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.
Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.
Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.
Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.
Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.
Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.
Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.
Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.
A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.
Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.
"Én sose voltam a barátnőmre féltékeny,mikor a pasi kollégáival ment céges bulira.
Vagy a pasi haverjaival írogat massengeren."
Ez azért egész más,mint együtt aludni velük,nem gondolod? Nagyon nagy baj van a toronyban,ha a kettő eset között nem látod a különbséget.
Ja és mégegy kérdés: a barátnődnek melyik haverja jött be?
Komolyan ennyire a szádba kell rágni?
20#
7 éve ismerem a havert
7 éve vagyunk jóban és járunk bulizni
A barátnőmet 8 hónapja ismerem.
Tehát 7 éve hibáztam,mert akkor kezdtem el haverkodni egy csajjal,nem gondolván arra hogy 6 év és 4 hónap múlva zavarni fogja a páromat.
Nem,nincs igazatok.
Lányok/Nő ne haragudjatok,de abszolút nincs igazatok.
Nem létesítenek most már nemi életet vele,mert barátnőm van.
A hűség nekem még jelent valamit.
Jaj kérdező....visszavonom,te egyszerűen nem AKAROD érteni. Így meg felesleges beléd a szó.
Felejtsd már el,hogy mi volt 7 éve. Közben jött a barátnő,nem hiszem el,hogy nem tudjátok akkor abbahagyni. Így jó,hogy nem bízik benned,üvölt rólatok,hogy össze vagytok nőve,azzal mentegetőzöl,hogy mit csináltatok,mikor szingli voltál. Kit érdekel? Mikor szingli voltál,flörtölni is szoktál nem? És mit csináltál,mikor barátnőd lett? Hát remélhetőleg leálltál a flörtöléssel. Akkor mi a megoldás?
27#
Értem,így már világos.
Ahogy párkapcsolatom lesz.
Onnantól kezdve felejtsem el a régebbről ismert haverokat.
Nem túl szép megközelítés,de világos az üzenet.
"Lányok/Nő ne haragudjatok,de abszolút nincs igazatok."
Akkor minek kérdeztél,ha te már megint az a fajta vagy,aki egyetlen választ vár? Mit mondjunk? Kényszerítsd rá,hogy fogadja el? Őszintén,mit akartál "hallani"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!