Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni,hogy jobban bízzon bennem a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 hónapja járok egy lánnyal,még nem élünk együtt.

Mivel mind a ketten szeretünk bulizni,discoba járni és még "fiatalok"(21L,29F) is vagyunk.

Megbeszéltük,hogy mindkettőnknek van havonta 1 szabad estéje amit a baráti társaságával önfeledten eltölthet.

Neki is vannak fiú barátai semmi problémám nincs ezzel,bízok benne.

Nekem is van egy lány haverom jóval a barátnőm előtt már ismertem.

Szóval ezzel a lány haverommal szoktam bulizni járni,már hosszú évek óta.

Mivel ő vidéki, nekem a lakásom pedig a városban van,ezért mikor bulizunk utána nálam szokott aludni,de külön szobában.

Én ebből sose csináltam a barátnőm előtt titkot, elejétől őszintén elmondtam.

A problémám az hogy a barátnőm megtudd őrülni a féltékenységtől.

Nem történik semmi táncikálunk a discoban,iszogatunk beszélgetünk.Csak egy haver aki történetesen lány.

2022. szept. 3. 08:02
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
95%
Hát az ilyesmit nem sok nő tűri el akár igaz amit mondassz akár nem. Az emberek 90%-nak van ezzel rossz tapasztalata hogy jaj csak barát. Nekem is van így ezzel én sem tudok megbirkózni. Folyamatos vita forrás lesz.
2022. szept. 3. 08:15
 2/52 anonim ***** válasza:
14%
Ez van, ha 21 évessel jársz. Ők még ilyen szinten vannak.
2022. szept. 3. 08:16
 3/52 anonim ***** válasza:
41%
Miert nem a masikkal jarsz? O biztos elturne h meglegyen a mostani:)
2022. szept. 3. 08:22
 4/52 A kérdező kommentje:

3#

Nagyon különbözőek vagyunk

Tűz és víz

Párkapcsolatban megbolondulnánk egymás mellett.

Ő olyan hogy állandóan csinálnia kell valami

( Túrázni a Bakonyba,Sopronból Debrecenbe utazni,Elmegy Spanyolban majd néhány nap múlva Görögben van).

Én meg ennek az ellenkezője vagyok szeretem a pihenést nyugalmat,kényelmet.

Egyikkel sincs baj csak egymással nem kompatibilisek.

2022. szept. 3. 08:29
 5/52 anonim ***** válasza:
94%
De külsőre neked bejönne az a lány? Csak mert akkor én is kiakadnék, hogy esetleg szexeltek.
2022. szept. 3. 08:33
 6/52 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem racionálisan látod, hogy a haverlánnyal hosszú távon nem lennétek kompatibilisek, de egyben izgalmasnak is találod őt (ezért vele szórakozol, mert annyi izgalom pont kell neked), és talán vonzódsz is hozzá így vagy úgy. A barátnőd ezt érzi és ezért féltékeny.
2022. szept. 3. 08:36
 7/52 A kérdező kommentje:

Lényegtelen,hogy bejönne-e.

Amikor még nem ismertem a barátnőmet és szingli is voltam.

Őszinte leszek egyszer kétszer beprobálkoztam nála az évek alatt,de mindig nagyon intelligensen hárította.

Egyik legviccesebb,ilyen volt hogy buli után egy ágyban aludtunk.

Felé fordultam

-Virág mi lenne,ha...?

-Alszunk nem szexelünk jött a válasz és már aludt is.

Jó hát akkor nem, és én is aludtam,bár kissé csalódottan.

Annyit nevettünk ezen :D

2022. szept. 3. 08:41
 8/52 anonim ***** válasza:
86%

Sehogy. A köztudatban él, hogy nincs fiu-lány barátság áxtrák nélkül.

Amúgy volt egy kérdés pár hónapja, pont ebben a témában, csak a barátnő szempontjából, a pasijával és a havi egyszer megjelenő vidéki barátnővel. Nem lehet, hogy a barátnőd volt az?

Itt van az a kérdés. Ha nem te írtad ki, akkor olvasgasd, hátha valamit kitalálsz belőle:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. szept. 3. 08:43
 9/52 A kérdező kommentje:

Nem nem hiszem hogy ezt ő írta volna ki.

Mi 8 hónapja vagyunk együtt nem 1 éve

7 éve a haverom nem pedig 3

Különben először azt hittem hogy ő írta

2022. szept. 3. 08:47
 10/52 anonim ***** válasza:
95%

#7 magyarul ha a csaj engedné, te megdugnád. Nyilván ezt érzi a barátnőd is, ezért féltékeny. Te mit szólnál, ha neki bejönne egy pasi barátja és együtt aludnának?

Az én páromnak vannak nagyon szép lány barátai is, de valahogy sosem vagyok féltékeny rájuk. Érzem, hogy bízhatok benne, ellenben egy kretén exem egyszer bevallotta, hogy ugyanígy, mint nálad, neki bejött a lánybarátja, csak ő visszautasította. Na ezek után én nem tudtam volna bízni benne.

2022. szept. 3. 09:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!